Begeleid bridgen voor recreanten met Vief

Kaarten senioren Bridge
Kaarten senioren Bridge

Korte samenvatting van het evenement

Bridge is een geweldige denksport die je niet meer loslaat. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en een goede samenwerking tussen partners. Verder spelen met begeleiding zal je kennis onderhouden, verdiepen en versterken! Je wordt tijdens de drives begeleid door Paul Clement, VBL-lesgever, tijdens een reeks van 9 lessen.

Prijs

€ 45.00 p.p.

Begeleid bridgen voor recreanten

Bridge is een geweldige denksport die u niet meer loslaat. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en een goede samenwerking tussen partners. Kortom, het is het meest veelzijdige en bijgevolg altijd leuke kaartspel. Verder spelen met begeleiding zal uw kennis onderhouden, verdiepen en versterken! U wordt tijdens de drives begeleid door Paul Clement, VBL-lesgever.

De cursus gaat door op donderdag telkens van 14.00 tot 17.00 uur: 23 en 30 september - 7, 14 en 21 oktober - 4 en 25 november - 9 en 16 december 2021.

Kaarten senioren Bridge

Iedereen van harte welkom!

In de prijs voor de cursus is er tevens een verzekering lichamelijke ongevallen (LO) inbegrepen. Zo bent u verzekerd mocht er zich een ongeval voordoen. De verplaatsing van en naar de bridgelessen is ook inbegrepen in de verzekering. Meer info omtrent deze verzekering kan u terugvinden via www.vief.be/vief-Brugge-Bridge.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk vóór vrijdag 10 september 2021 via overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 747000 Vief Brugge Bridge - 230921 - telefoonnummer - recreant.

Bridge senior Vief

Contacteer Vief

Seniorenknooppunt

Vragen omtrent het coronaproof zijn van de Vief-activiteit? Surf naar www.vief.be/vief-west-vlaanderen en klik op ‘Zo blijven Vief-activiteiten coronaproof’.

Info en inschrijven:
Bel op het nummer 0477 95 70 88, stuur een e-mail naar info.brugge.bridge@vief.be of surf naar www.vief.be/vief-Brugge-Bridge.

Logo Vief