Gratis webinar: Een nuchtere kijk op alcohol

Groep klinkt met een glas rode wijn aan tafel tijdens diner
Alcoholexpert Geert Dom

Korte samenvatting van het evenement

Alcoholexpert Geert Dom vertelt vanuit zijn eigen ervaring als verslavingspsychiater hoe een alcoholverslaving kan ontstaan, en wat er wel en niet helpt als je wilt afkicken of minderen.

Prijs

GRATIS

Alcohol is van alle tijden, al beginnen steeds meer mensen zich de laatste jaren wel terecht af te vragen of hun alcoholgebruik niet wat te hoog ligt.

Met dit webinar helpt alcoholexpert Geert Dom je om de risico's van je drinkgedrag beter in te schatten. Hij toont je hoe een dronken lijf én brein er vanbinnen uitziet, van herkenbare effecten op je slaap, zelfbeeld en emoties tot veelal verborgen gezondheidsrisico's voor je hormonen, hersenen of hart.

Centraal staan nuchtere adviezen en inzichten over hoe je gezonder kunt omgaan met alcohol. Of je er nu voor kiest af en toe een drankje te laten staan, alcohol volledig af te zweren of het bij je huidige drankgebruik te houden, na dit webinar is die beslissing in ieder geval gebaseerd op alle wetenschappelijke feiten en medische inzichten die op dit moment voorhanden zijn.

Twee mannen klinken met hun flesje bier in het bos