Peuterturnen - lessenreeks (9)

Peuterturnen regenboog parachute
Peuter in een turnzaal

Korte samenvatting van het evenement

Deze lessenreeks is volzet!
Wegens succes verlengd! Ga het najaar gezond in samen met je peuter, beleef de tofste en meest sportieve zaterdagvoormiddagen! Deze reeks gaat door vanaf 23 september t.e.m. 25 november.

Prijs

€ 49.50 p.p.

Deze lessenreeks is volzet, interesse in deze reeks of een volgende? Zet je op de wachtlijst of mail naar activiteiten.ov@lm.be

Kom samen met je peuter turnen in Lievegem! 🤸🏻‍♀️

Op jonge leeftijd bewegingservaring opdoen is ontzettend belangrijk. Wil je op een leuke manier de motorische vaardigheden van je kind prikkelen? 

Tijdens de lessenreeks van 9 sessies peuterturnen staat plezierbeleving voorop! De begeleidster speelt in op het initiatief en de reacties van de kinderen. Op deze manier beleven kinderen succes en wordt de bewegingsexploratie bevorderd.  

In elke les staat telkens een ander materiaal centraal, zoals ballen, pittenzakken, jongleersjaaltjes en ballonnen. De beweeglessen zijn gebaseerd op de bewegingspedagogiek van Kidies. 

De lessen gaan door op zaterdagvoormiddagen van 9u tot 9u45 op 23/09, 30/09, 7/10, 14/10, 21/10, 28,10, 4/11, 18/11 en 25/11, tot dan!

Peuter ligt op yogabal, mama helpt