Toneel 'Zwijg, kleine'

ToneelViefZwijgKleine
ToneelViefZwijgKleine

Korte samenvatting van het evenement

Snuif eens wat cultuur op met Vief! Het seniorenknooppunt gaat naar het toneelstuk 'Zwijg, kleine' in het Fakkeltheater in Antwerpen. Leden van Vief betalen slechts 22 euro, niet-leden betalen 26 euro. 

Prijs

€ 22.00 p.p.

'Zwijg, kleine'

Het stuk speelt zich af in 1974, in een klein dorp in Vlaanderen. Het is tijd voor cadeaus want Eddieke doet zijn plechtige communie. Moeder, vader, tante, nonkel, een paar kennissen en een nichtje schuiven samen met de communicant aan de feesttafel. Er wordt veel gegeten en vooral veel gedronken. Na de aspergesoep en de verplichte wandeling, volgen de taart, de pistolés en de koffie met natuurlijk een druppelke erbij. De gemoederen laaien hoog op. Er wordt gelachen, geweend, gekibbeld en bijgelegd. Maar al bij al was het toch ‘een héél schoon feest’. Volkstheater met een prachtige kijk op de jaren zeventig en één brok pure nostalgie. Met topnamen als Daan Hugaert, Saskia De Baere, Mark Stroobants, Aaron De Veene Ann De Winne, Nathalie Wijnants, Wim Van de Velde en Nicoline Hummel.

ToneelViefZwijgKleine

Praktisch

Het toneelstuk vindt op 20 maart 2022 plaats in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen (Hoogstraat 12), vanaf 15 uur. Leden van Vief betalen 22 euro, niet-leden betalen 26 euro. Inschrijven kan tot 7 februari, of tot het toneelstuk volzet is, via Vief Antwerpen: tel. 03 206 36 54 of info.antwerpen@viefantwerpen.be

Let op! Voor dit evenement is een Covid Safe Ticket nodig. 

 

Logo Vief