Webinar Eet als een expert mini

Eline Tommelein
Eline Tommelein

Korte samenvatting van het evenement

Op donderdag 23 maart om 20.00 uur vertelt prof. Eline Tommelein via een webinar meer over haar boek Eet als een expert mini. Het webinar neemt je mee voorbij de mythes, hypes en zwart-witstellingen over voeding bij jonge kinderen. Eline Tommelein vertelt eerlijk over borst- en flesvoeding, de uitdagingen van de eerste hapjes en zal een hart onder de riem steken bij peutergedrag.

Prijs

GRATIS

Hoor je wel eens dat je vanaf 1 jaar gewoon koemelk mag geven aan je kleintje? Of dat biologische kunstmelk toch wel echt beter is? Dat je moet kiezen voor kunstmelk zonder palmolie? Of dat je moedermelk en kunstmelk maar moeilijk kan combineren?

Wat zijn fabels? Wat zijn feiten? Het is voor jonge gezinnen echt lastig om nog het onderscheid te maken. Prof. Eline Tommelein beantwoordt deze en talloze andere vragen in het webinar op 23 maart. Er is tijd voor informatie, maar ook ruimte voor vragen tijdens de Q&A-sessie.   

Het webinar (en eveneens haar boek) vertaalt wetenschap naar eenvoudige praktische tips en duidelijke infographics. De informatie is onafhankelijk en objectief, zonder oordeel en met heldere uitleg. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde info zal Eline Tommelein samen met jou op zoek gaan naar een manier om vol vertrouwen je kindje op te voeden, op een manier die past bij jouw gezin.

Wanneer?
Donderdag 23 maart om 20.00 uur
Waar?
Live vanuit je woonkamer
Deelname is gratis. Inschrijven voor 16 maart is een must.

Eline Tommelein