Webinar: meer energie op de werkvloer #nooitmeermoe

Jonge student tijdens het studeren op bed
Collega's lachen naar elkaar

Korte samenvatting van het evenement

Heb je last van energiedips, van een moeheid die je niet meteen kan verklaren? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Zelf kampte Saartje Vandendriessche jaren geleden met een energietekort. Ze vond het leven te kostbaar om er moe doorheen te stappen en startte een zoektocht naar meer energie. Ze ontdekte vooral dat iedereen moe is en dat een tekort aan energie een maatschappelijk probleem is. Haar ervaringen brachten haar naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect (de mindset).

In onze moderne samenleving zijn we vergeten dat levensenergie van levensbelang is. Des te hoger onze energie, des te beter we presteren in alles wat we doen.

Als we niet in staat zijn ons leven op te bouwen rond onze energiehuishouding, komen we in de problemen. Want energietekorten verlagen onze individuele levenskwaliteit. Bovendien zijn chronische energietekorten op dit ogenblik de belangrijkste oorzaak van afwezigheid op het werk.

Wat is het geheim om maximaal te presteren? Welke factoren werken vermoeidheid in de hand en wat kunnen we daar tegen doen? M.a.w. hoe kunnen we ons energetisch potentieel optimaliseren?

Het is deze kennis die Saartje graag met jullie deelt in een interactieve keynote. Want als er één ding is dat ze geleerd heeft, dan is het wel dat we grip kunnen krijgen op onze energie.

Saartje Vandendriessche staat op een berg