Webinar 'Mooie kijkers' door Dr. Liselotte Aerts

Liselotte Aerts-landscape.jpg
Liselotte Aerts-landscape.jpg

Korte samenvatting van het evenement

Wil jij weten hoe je beter zorg kan dragen voor je ogen? In dit webinar deelt Dr. Liselotte Aerts, oogarts en auteur van het boek Mooie Kijkers, haar praktische tips.

Prijs

GRATIS

Mooie kijkers

Alles wat je altijd al wilde weten over je ogen

Het oog lijkt op het eerste zich klein en bescheiden, maar dit complexe orgaan bevat net veel belangrijke eigenschappen en elementen: je zicht, je dieptezicht, de kwaliteit van je bloedvaten, de relatie met je evenwichtsorgaan en het heeft zelfs een invloed op je gemoed. Wil je meer weten over je ogen en over hoe je er beter zorg voor kunt dragen?

In dit webinar deelt Dr. Liselotte Aerts, oogarts en auteur van het boek Mooie Kijkers, haar praktische tips. Zo kom je te weten wat je zelf kunt doen om droge ogen tegen te gaan, of het veilig is om make-up te dragen rond je ogen, wat je kan doen om bijziendheid af te remmen bij kinderen, hoe je optimaal contactlenzen gebruikt en welke voeding goed is voor je ogen. Dr. Liselotte Aerts vertelt je op een ontwapende, wetenschappelijke en duidelijke manier meer over het kleinste waarnemingsorgaan in het lichaam. Het perfecte webinar voor iedereen die zijn ogen optimaal wil verzorgen!

Dr. Liselotte Aerts is oogarts en esthetisch arts. Ze heeft een bloeiende praktijk in Schoten en is diensthoofd Oogheelkunde verbonden aan Ziekenhuis aan de Stroom.

Cover landscape Mooie kijkers