Webinar: Wat een moeder leiden kan - gelukkig met je werk én je leven door Lies Clerx

Lies Clerx met kinderen
Lies Clerx met kids op fiets

Korte samenvatting van het evenement

Lies Clerx, klinisch psychologe en doctor in de psychologie, spreekt in dit boeiend webinar over hoe je als moeder je leven kan leiden met een korte ei.

  • LM-leden: 3 euro
  • Niet-leden: 5 euro

Prijs

€ 3.00 p.p.

Wat een moeder leiden kan: gelukkig met je werk én je leven

Hoe leid je als moeder je leven met korte ei? Want ouderschap kent nooit een vrije dag, en hoogtepunten en dieptepunten volgen elkaar soms in sneltempo op. De eerste weken, maanden, misschien wel jaren, sta je zowel psychisch als lichamelijk in een continue spagaat. Tegelijk is het ook het grootste en meest intense wat iemand ooit mag voelen. Maar hoe kunnen we gulzig van dat moederschap en al die andere rollen genieten zonder ons te verslikken? En hoe maken we de juiste professionele keuzes? Want net zoals moederliefde niet te grijpen valt, geldt dat voor werkvreugde in veel gevallen ook. Het goede nieuws is dat je niet hoeft te kiezen tussen een goede moeder zijn en vol voor je carrière gaan. Als jij dat wil, dan kan het gewoon allebei.

Cover Wat een moeder leiden kan Lies Clerx

Lies Clerx

Lies Clerx is klinisch psycholoog en doctor in de psychologie, werkzaam als zorgmanager in een psychiatrisch ziekenhuis.

Daarnaast is ze bezieler van Leadingmoms.be, een forum waar ze vrouwen begeleidt op weg naar de beste versie van zichzelf. Binnen de praktijk van Leading moms spoort ze hen aan om, naast moeder zijn, ook die andere doelen na te streven, zonder zichzelf te vergeten.

Lies Clerx