e-Loket app: over de app​

Ontdek onze app!

De e-Loket app van LM toont je een handig overzicht van je terugbetalingen, waar en wanneer je maar wil. Je kunt ook de status van je e-attesten (digitale doktersbriefjes) opvolgen en je mailadres en telefoonnummer aanpassen.

Toch naar meer op zoek dan enkel een overzicht van je terugbetalingen, de status van je e-attesten of je persoonlijke gegevens? Log rechtstreeks in op de website van het e-Loket van LM. Daar kun je ook documenten en klevers aanvragen, attesten downloaden, premies voor je hospitalisatieverzekering opvolgen, vragen stellen aan je ziekenfonds en nog veel meer.

e-Loket app

Onderweg en nieuwsgierig of je doktersbezoek al werd terugbetaald door je ziekenfonds? Of wil je graag weten of je moederschapsrustuitkering al werd uitbetaald deze maand? Tal van situaties waarin het handig zou zijn om een snel overzicht te hebben van al je terugbetalingen door je ziekenfonds. Dat kan! LM lanceert een app waarmee je dit overzicht met één druk op de knop kunt raadplegen. 

  • 24 op 24 uur en 7 dagen op 7 toegankelijk
  • Steeds up-to-date
  • Snel en overzichtelijk
  • Geen zorgen over privacy
Momenteel geeft de app enkel een overzicht van de terugbetalingen door je ziekenfonds en van je lidgeldbetalingen. In de toekomst zal je steeds meer informatie kunnen raadplegen of opvragen via de app. Voorlopig verwijzen we je voor extra online diensten graag door naar het e-Loket op onze website!​

e-Loket: jouw elektronisch dossier

Heb je je al geregistreerd op het e-Loket via onze website​? Dan kun je nog gemakkelijker inloggen met enkel je rijksregisternummer (zonder spaties, punten of streepjes) en hetzelfde wachtwoord als je e-Loket account.

e-Loket login