e-Loket app: Voorwaarden om de app te gebruiken

Je moet uiteraard lid zijn van LM om de app te kunnen gebruiken. Nog geen lid?

Je krijgt enkel je eigen gegevens te zien in de app, niet die van personen ten laste. Er geldt geen leeftijdsbeperking om je te kunnen registreren in het e-Loket.

De app kan je downloaden via de Apple Store of de Android Store. Technische vereisten, zoals de minimumversie van Android of iOS op je smartphone, zijn terug te vinden in de store zelf. 

Er zijn drie registratiemogelijkheden om de app te downloaden. Die vind je onder Hoe werkt de app? Geen fervent gebruiker van de ‘Itsme-app’ of het federaal token? Geen nood! 

Wanneer je een kleine omweg maakt via het e-Loket van onze website, kun je je alsnog registreren voor de app. Registreer je op de website met je eID en kaartlezer, maak een wachtwoord aan en gebruik dat wachtwoord en je rijksregisternummer om je vervolgens een eerste keer aan te melden op de app. 

Klaar om de app te downloaden? Ga naar de pagina e-Loket app: ​Download de app​.

e-Loket: jouw elektronisch dossier

Heb je je al geregistreerd op het e-Loket via onze website​? Dan kun je nog gemakkelijker inloggen met enkel je rijksregisternummer (zonder spaties, punten of streepjes) en hetzelfde wachtwoord als je e-Loket account.

e-Loket login