Geniet tot en met 1 mei van de superpromo & vroegboekkorting bij Crejaksie

Geniet bij Crejaksie van de vroegboekkorting en superpromo!

Laatste kans om te genieten van de superpromo en vroegboekkorting!

 

Ben je voor komende zomer nog op zoek naar een onvergetelijk vakantie-initiatief voor je kind(eren)? Duik dan nu in het zomeraanbod van Crejaksie Vzw en word verrast door een gevarieerd, pittig plezant aanbod!

 

Als lid van de Liberale Mutualiteit kan je nog genieten van de superpromo tot en met 1 mei. Dit is een extra korting van 25 euro en is geldig voor één vakantie met overnachting in België per kind.
Hou je van zon, zee en strand? Schrijf je dan nu in voor één van onze vakanties in De Panne. Ben je eerder een echte waaghals? Dan zijn de vakanties in Vieuxville, Aalst, Bohan en De Hoge Rielen misschien eerder iets voor jou! De grootste dierenvrienden kunnen dan weer dolle pret beleven in Graide, Brakel, Pairi Daiza en Lokeren. Ook voor onze vakanties voor bijzondere doelgroepen geldt onze superpromo nog tot en met 1 mei. Boost je zelfvertrouwen in het Crejaksiehuis, beleef een onvergetelijke vakantie op maat voor personen met een beperking of werk rond jouw verliesverhaal tijdens het Missing You initiatief.

 

Bovendien kan je voor de buitenlandse vakanties nog genieten van een vroegboekkorting van 12 euro tot en met 1 mei. Waag je aan onze Swedish Outdoor Challenge in Zweden of beleef toffe watersportavonturen in Brouwersdam, Nederland.

 

Boek nu jouw favoriete Crejaksievakantie met overnachting via www.crejaksie.be en geniet nog van onze superpromo en vroegboekkorting.

Boek je vakantie bij Crejaksie