Hop-in, wie zijn we?

Hop-in is de vrijwilligersorganisatie van LM

De Hop-in vrijwilligers zijn mensen zoals jij en ik. Ze wonen verspreid over Vlaanderen, zijn jong of iets minder jong. Eén ding hebben ze gemeen: ze doen dit vrijwilligerswerk met hart en ziel. Het is hun missie om te kunnen bijdragen aan die kleine dingen die een verschil maken in jouw leven.

Alle vrijwilligers staan garant voor een persoonlijke en discrete service. Daar mag je op vertrouwen. Als partner van LM worden onze vrijwilligers vooral ingezet voor de ondersteuningsvragen van de leden van LM, maar we staan ook open voor niet-leden. Beiden mogen vertrouwen op eenzelfde kwaliteitsvolle dienstverlening.

Hop-in Rita en Ruben horizontaal

Wederzijds respect en vertrouwen

Hop-in vraagt van haar vrijwilligers discretie, behulpzaamheid, vertrouwen en positivisme. Wij vragen ook aan jou een correcte houding tegenover onze vrijwilligers.

Onze organisatie respecteert en beschermt je privacy. Je persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. We hechten veel waarde aan het vertrouwen dat je in onze organisatie hebt en alle persoonlijke informatie die je ons geeft, wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij kunnen de informatie die je ons geeft gebruiken om je op de hoogte te brengen van wijzigingen of gebeurtenissen.

lachende man in rolstoel neemt selfie

We horen graag je mening

Heb je een idee om onze dienstverlening te verbeteren? Wil je onze vrijwilliger een pluim geven? Of loopt de dienstverlening niet zoals je wenst? Neem contact op met ons, we vinden je mening belangrijk!

  • Klachten kan je ons schriftelijk of mondeling doorgeven. Je kan je klacht brengen aan de coördinator van Hop-in of via een plaatselijk LM-kantoor. Binnen drie werkdagen na ontvangst van de klacht krijg je een bericht.
  • Nadat we je klacht hebben ontvangen, wordt die onderzocht en krijg je uiterlijk binnen de twee weken een antwoord van de coördinator.
blije senioren

Contact

Vraag je graag een rit aan, of zoek je iemand om een praatje mee te slaan? Dan kan je Hop-in contacteren op verschillende manieren.

Bel ons op 09 235 72 82, we zijn dagelijks bereikbaar van 8u tot 17u (op vrijdag tot 16u30).
Stuur een e-mail naar hopin@lm.be.
Of vul het juiste formulier in, te vinden op de pagina voor jouw ritaanvraag of een luisterend oor.

Smartphone bellen oudere senior