Jouw ziekenfonds voor ieder LevensMoment

LM is jouw ziekenfonds voor ieder LevensMoment

Van luisteren tot zorgen, we staan er elke dag voor jou. Wie je ook bent, wie je ook wil zijn.

Levensmomenten zijn kleine gelukjes die je even doen stilstaan bij wat er echt telt. Of grote gebeurtenissen die je leven kort of krachtig door elkaar kunnen schudden.

LM is er voor jou, op elk van die levensmomenten!

LM Classics fietsers ontspannen na koers
Mutu-wat? In België is het verplicht om je aan te sluiten bij een mutualiteit of ziekenfonds wanneer je een inkomen hebt of wanneer je 25 jaar bent geworden. Maar wat doet een ziekenfonds precies voor jou?
 • Terugbetaling medische kosten

  LM betaalt je na een bezoek aan bijvoorbeeld een huisarts of tandarts een deel van je ziektekosten terug. Enerzijds is er de wettelijke terugbetaling die bij elk ziekenfonds dezelfde is, anderzijds biedt elk ziekenfonds extra terugbetalingen aan.

 • Uitkering bij arbeidsongeschiktheid

  Kun je niet gaan werken door een ongeval of ziekte, dan kan LM jou een uitkering uitbetalen. Elk dossier wordt hierbij persoonlijk behandeld.

 • Extra verzekeringen

  Als lid van LM kun je rekenen op dekking van je kosten voor dringende medische hulp op vakantie in het buitenland. Daarnaast kun je bij ons ook een extra hospitalisatie- of tandzorgverzekering afsluiten.

 • Zorg en ondersteuning

  Heb je behoefte aan thuiszorg of vragen over mantelzorg? Onze Dienst Maatschappelijk Werk is je partner in moeilijke tijden en helpt je met de meest uiteenlopende vragen en problemen. In onze uitleendienst kun je hulpmiddelen tijdelijk gebruiken of aankopen tegen een gunstige ledenprijs.

 • Extra voordelen

  LM geeft je een extra financieel duwtje bij aankoop van een nieuwe brilmontuur, bij inschrijving in een sportvereniging, enz. 

Ook jij kunt lid worden van LM!

Aansluiten bij LM, dat is kiezen voor een persoonlijke service, een pak voordelen in elke levensfase en een snelle terugbetaling van je medische kosten.

Wist je trouwens dat overstappen naar LM snel en eenvoudig kan? Je hoeft zelf niets te doen, wij regelen alles met je vorig ziekenfonds.

Oma speelt met kleinzoon, opa leest verhaal voor