LM Oost-Vlaanderen gezondheidsvoordelen

Optiek

Jaarlijkse tussenkomst om je zicht te verbeteren voor bril, (nacht)lenzen of oogpleisters tot 50 euro. Eénmalige tussenkomst van max 200 euro voor oogcorrecties.

oudere vrouw met bril

Vaccin

Je kan rekenen op maximaal 30 euro voor alle vaccins per kalenderjaar. 

Baby vaccinatie
 • Gezonde voeding.

  Voedingsadvies

  Wat we eten is belangrijk en heeft een grote invloed op onze gezondheid.

  Je kan tot 30 euro krijgen voor voedingsadvies (diëtistInfraligneBodystyling of Wellness that Works ) en tot 40 euro voor medicatie.

 • Tandzorgen

  Sommige prestaties worden niet terugbetaald in de verplichte ziekteverzekering. LM geeft je daarom per kalenderjaar een tussenkomst van 20% op de totale kostprijs tot 100 euro maximum.

  Ook voor een gebitsbeschermer op maat geldt deze tussenkomst.

 • Stoppen met roken

  We betalen tot 50 euro voor rookstopmiddelen zoals kauwgom, pleisters, inhalatoren en neussprays. Ook rookstoptraining (Allen Carr’s Easyway) komt in aanmerking.

Mammografie

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Een mammografie is essentieel in de vroegtijdige opsporing van borstkanker. Daarom biedt LM per kalenderjaar een tussenkomst tot 7,50 euro.

afro-vrouw helpt patiënt met mammografie scan

Opsporing prostaatkanker

Naast longkanker is prostaatkanker de meest frequente kanker bij mannen. LM voorziet per kalenderjaar een tussenkomst tot 7,50 euro.

Dokter met blauw lintembleem tegen prostaatkanker in de hand
 • Oordoppen op maat

  LM voorziet een eenmalige tussenkomst tot 25 euro voor op maat gemaakte (zwem)oordoppen bij een audioloog of audicien erkend door de FOD Volksgezondheid.

 • Hoorapparaat

  Bovenop de tussenkomst die je krijgt uit de verplichte ziekteverzekering geeft LM een tussenkomst tot 100 euro bij de aankoop van een hoorapparaat bij een erkende audicien.

Botdensitometrie

Een botdensitometrie is een eenvoudig onderzoek om botontkalking op te sporen. LM voorziet een tweejaarlijkse tussenkomst tot 20 euro.
 

vrouw onder scanner, dokter begeleidt haar