LM Plus-gids met alle voordelen voor 2024 online beschikbaar

Regio

Ook in 2024 kun je als lid van LM Plus ziekenfonds naast de uitbetaling van uitkeringen en de terugbetaling van medische kosten weer volop genieten van heel wat aanvullende voordelen. Dit diverse en uitgebreide aanbod extra voordelen helpt jou en je familie​ in elke fase van je leven.

Zo zijn er uiteraard de ongeëvenaarde zwangerschaps- en geboortevoordelen met o.a. een exclusieve borstvoedingspremie, de terugbetaling therapeutische behandeling bij plasproblemen, de tussenkomst orthodontie van 1050 euro, de riante sportprikkel tot 65 euro, de terugbetaling logopedie tot 1000 euro en de terugbetaling psychologie tot 160 euro per kalenderjaar. Voor het eerst is er ook een terugbetaling voor consultaties bij de seksuoloog tot 160 euro.

Gezondheid is onvoorspelbaar. Daarom wijzigen onze voordelen wanneer dat nodig is. In de LM Plus-gids vind je een handige samenvatting van alle voordelen voor 2024. Deze voordelen krijg je voor een ledenbijdrage van 9,50 euro per maand. Betaal je je ledenbijdrage via domiciliëring, dan wordt per kwartaal 28,50 euro bij je bankinstelling aangeboden. Een eerste betaling staat gepland op 6 februari. Later volgen er nog betalingen in april, juli en oktober.

Raadpleeg de LM Plus-gids 2024

Heb je een verzekering Hospitaal-Plus of Denta Plus bij LM en betaal je via domiciliëring? Dan wordt je premie ook op 6 februari bij je bankinstelling aangeboden. Op onze website vind je een overzicht van de premies Hospitaal-Plus en Denta Plus.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je kantoorbediende. Bekijk daarvoor de contactgegevens van alle kantoren.

Onder voorbehoud van goedkeuring door de Controledienst van de Ziekenfondsen.