Nieuwe terugbetalingen 2021 van LM MUTPLUS.be

Brochure voordelen en diensten 2021

Adembenemende voordelen... voor een ongewijzigde bijdrage!

"Wij zijn echt met je gezondheid bezig!" en dat bewijst LM MUTPLUS.be ook dit jaar. Wij bieden een pakket voordelen en diensten voor kinderen, volwassenen en senioren. 
Slechts één voorwaarde om ervan te genieten: wees in orde met je bijdrage voor de aanvullende diensten.

Ontdek alle nieuwigheden!

 

 • Monitoring wiegendood

  LM MUTPLUS.be biedt een terugbetaling van 90 euro in de huurkost van een monitor ter preventie van wiegendood.

 • Therapeutische behandeling plasproblemen

  Om kinderen en jongeren af te helpen van hun plasproblemen kan gerichte therapie een oplossing zijn. LM MUTPLUS.be biedt een eenmalige terugbetaling van 50% in de prijs van de sessies.

 • Hippotherapie

  Hippotherapie is een paardrijtherapie aangepast voor leden met een lichamelijke of verstandelijke beperking. LM geeft een terugbetaling van maximaal 120 euro per kalenderjaar.

 • Lidgeld jeugdbeweging

  Is je kind lid van een jeugdbeweging? LM MUTPLUS.be betaalt elk jaar 15 euro van het lidgeld voor een erkende jeugdbeweging terug. 

 • Borstreconstructie

  Een borstamputatie heeft lichamelijke en mentale gevolgen. LM MUTPLUS.be wil alvast proberen om de financiële kant draaglijker te maken met een tegemoetkoming in de oplegkosten (boven op de terugbetaling van de verplichte ziekteverzekering) van een borstreconstructie met eigen weefsel of een implantaat. De terugbetaling bedraagt maximaal 350 euro per ziekenhuisopname.

 • Ernstige aandoeningen

  Voor de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, mucoviscidose en psoriasis biedt LM MUTPLUS.be een tegemoetkoming van 50% in jouw kosten. Je ontvangt ook een terugbetaling van het lidgeld bij een patiëntenvereniging.

 • Medische reisbijstand MUTAS

  Word je ziek of heb je een ongeval tijdens je vakantie in het buitenland? Medische reisbijstand Mutas biedt onbeperkte dekking van je kosten voor dringende en onvoorziene medische hulp of repatriëring om medische redenen. 

 • Kortverblijf

  LM MUTPLUS.be voorziet een tegemoetkoming van 20 euro per overnachting tot 21 overnachtingen per kalenderjaar.
  Opgelet: het kortverblijf mag geen overgangsmaatregel zijn in afwachting van een definitieve opname in een rust- en verzorgingsinstelling.

 • Incontinentiemateriaal

  Incontinentiemateriaal aankopen? Bij MATPLUS vind je een uitgebreid en kwalitatief gamma voor mannen en vrouwen met licht tot zwaar urineverlies: inlegverbanden, (broek)luiers, onderleggers...