Partners van LM MUTPLUS.be

We zijn echt met jouw gezondheid bezig!

Crejaksie

Zowel tijdens als buiten de schoolvakanties staat Crejaksie vzw​, dé jeugddienst van de Liberale Mutualiteit, garant voor een avontuurlijk, creatief en afwisselend programma aan vakanties en activiteiten voor kinderen van 5 tot 16 jaar. Crejaksie richt ook jaarlijks een monitorcursus in voor jongeren die net 16 zijn of worden. Daarnaast organiseert Crejaksie ook enkele vakanties gericht naar personen met een mentale en fysieke beperking.

Crejaksie vzw, de jeugddienst van LM MUTPLUS.be

i-mens

i-mens is de meest complete zorgorganisatie voor Vlaanderen en Brussel met 12.000 medewerkers en 2.200 vrijwilligers die al jaren actief zijn in welzijn en zorg aan huis. De zorgorganisatie is gegroeid uit Solidariteit voor het Gezin vzw en Thuishulp vzw en hun partners in de thuisverpleging. De pluralistische vzw biedt alle denkbare thuiszorg, van voor tot na de geboorte, opvang van jong en oud, verpleging en verzorging, hulp in huis. Ze organiseert ook kinderopvang en ontmoeting tussen ouderen. Daarbij staat niet winst maar wel de mens centraal. i-mens is humanistisch en gaat in zijn werking uit van vrijheid, gelijkwaardigheid en zelfbeschikking.

-mens is de meest complete zorgorganisatie voor Vlaanderen en Brussel.

Hop-in vzw

Hop-in richt zich naar iedereen die zich moeilijk kan verplaatsen. Binnen de organisatie ligt de nadruk op medisch vervoer. De vrijwilligers voeren je naar de dokter, de kinesist, tandarts of het ziekenhuis en begeleiden je zelfs tot aan de consultatieruimte. Ook voor niet-medisch vervoer kan je beroep doen op Hop-in. Samen boodschappen doen, een kappersafspraak of op bezoek bij vrienden: onze chauffeur doet het allemaal.

Hop-in richt zich naar iedereen die zich moeilijk kan verplaatsen.

MATPLUS-Zorgwinkel

MATPLUS is onze zorgwinkel die verantwoordelijk is voor de huur en verkoop van medisch-, sanitair- en babyverzorgingsmateriaal tegen democratische prijzen. Rolstoelen, elektrisch bed, krukken, rollators, serumhouders, afkolftoestellen, digitale babyweegschaal, actieve of passieve patiëntenlift, vierpootstokken en anti-decubitusmatrassen zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waaier aan materialen die beschikbaar zijn bij MATPLUS. Onze MATPLUS-Zorgwinkel is eveneens online bereikbaar. Koop of huur materiaal via de website van MATPLUS. Leden van LM MUTPLUS.be genieten bovendien 15% korting bij aankoop.

 

MATPLUS is onze zorgwinkel die verantwoordelijk is voor de huur en verkoop van medisch-, sanitair- en babyverzorgingsmateriaal tegen democratische prijzen.

avixi

Ben je lid van LM MUTPLUS.be en zoek je een sociaal verzekeringsfonds? Dan stellen we je graag voor aan avixi, een door de overheid erkend sociaal verzekeringsfonds dat ondernemers, zelfstandigen en beoefenaars van vrije beroepen begeleidt bij de opstart van hun zaak, hun sociale zekerheid en aanvullende verzekeringen.

Ontdek de unieke troeven van avixi

LM-Zorgkas

-Zorgkas maakt zorg betaalbaar voor iedereen. Ze zorgt voor de uitvoering van de Vlaamse sociale bescherming: dat is een initiatief van de Vlaamse overheid met als doel de levenskwaliteit te verbeteren van mensen met ernstige gezondheidsproblemen of een handicap.

LM-Zorgkas maakt zorg betaalbaar voor iedereen.

Liberty

Gastvrijheid, comfort en een gemoedelijke sfeer! Dat vind je zeker terug in de Liberty in Blankenberge. Gelegen in de winkelstraten in het centrum van de stad op amper 100 meter van het strand en met de jachthavens, de Pier, het Casino en het Marktplein in de onmiddellijke nabijheid. Het treinstation en de tram- en bushalte zijn heel dichtbij. In de Liberty mag je kwaliteitsvolle vakanties voor een zachte prijs verwachten.

In de Liberty mag je kwaliteitsvolle vakanties voor een zachte prijs verwachten.

LEIF

LEIF of het LevensEinde InformatieForum is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat. In België kun je vijf wilsverklaringen opstellen: de negatieve wilsverklaring, de wilsverklaring euthanasie, een verklaring inzake de wijze van teraardebestelling, de verklaring voor orgaandonatie en de lichaamsschenking aan de wetenschap. LEIF wil allerlei vragen rond het levenseinde uitklaren en mensen wegwijs maken in de wetgeving.

LEIF of het LevensEinde InformatieForum is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen.

VIEF

Vief Brabant vzw is een erkende sociaal-culturele vereniging actief in Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vief is het liberale seniorenknooppunt in Vlaanderen. 

Als erkende sociaal-culturele organisatie bestaan ze uit een team van 11 professionele medewerkers, ruim 2.000 lokale vrijwilligers en 260 lokale verenigingen verspreid over Vlaanderen. In hun verenigingen ontmoeten oudere volwassenen elkaar en staan educatie en cultuur centraal. Vief is ook een actieve belangenbehartiger van ouderen en een partner van de LM.

Vief Brabant vzw is een erkende sociaal-culturele vereniging actief in Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vief is het liberale seniorenknooppunt in Vlaanderen.