Vacatures LM Plus

Dossierbeheerder Dienst Uitkeringen

Kan jij goed en systematisch plannen, opvolgen en afwerken? Momenteel hebben we een vacature voor een dossierbeheerder bij de dienst uitkeringen in Asse. Heb je een bachelor diploma, ben je goed met cijfers en kan je systematisch plannen, opvolgen en afwerken? Bezorg ons dan zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief  en cv.

Vrouw neemt dossier door aan haar bureau

Medewerker uitleendienst

Als medewerker bij de uitleendienst van LM Plus ben je vooral bezig met de verhuur en retournering van medische hulpmiddelen. Je zorgt ervoor dat de aanvragen van leden tijdig en nauwkeurig worden verwerkt en dat de voorraad van de uitleendienst op peil blijft. Ben jij een teamspeler met goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail? 

Medewerker uitleendienst met rolstoel

Dossierbeheerder ongevallen

Een ongeval is snel gebeurd. Als dossierbeheerder op de dienst ongevallen sta je in voor de verwerking van arbeidsongevallen en ongevallen gemeen recht. Je helpt onze leden met hun vragen en je geeft advies rond hun dossier. Administratieve en telefonische dienstverlenging is dan ook helemaal jouw ding. Herken je jezelf hierin? Check dan de vacature hieronder.

Dossierbeheerder aan de telefoon voor vacature

Medewerker Contact Center

Als medewerker Contact Center Inbound behandel je telefonische oproepen van leden en beantwoord je vragen via mail of andere kanalen. Via opleiding en permanente vorming bouw je een brede, algemene kennis op over de werking van een ziekenfonds. Kun je het goed uitleggen en ben je voldoende empathisch? Dan willen we jou in ons team. 

LM Contact

Front office medewerker

Als kantoormedewerker van LM Plus ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze leden. Je staat in voor de dienstverlening en je doet dat face to face, telefonisch en elektronisch. Je volgt ledendossiers op en je geeft informatie aan wie dat nodig heeft. Daarnaast ben je klantgericht, sociaal en collegiaal ingesteld. Beschik jij over de vaardigheden die wij zoeken? Ga ervoor!

Vacatures augustus, nieuwe collega

Medewerker dienst maatschappelijk werk

Onze dienst maatschappelijk werk is de partner van iedereen die hulp nodig heeft in moeilijke tijden. Ben je maatschappelijk assistant en help je graag mensen met de meest uiteenlopende vragen en problemen? Ben je sociaalvaardig en kun je wetgeving in de praktijk toepassen? Kom dan ons team versterken!

Vrouw bespreekt cv van sollicitant

Winkelbediende Zorgboetiek Asse

Als winkelbediende bij Zorgboetiek bestaat jouw polyvalent takenpakket voornamelijk uit actieve verkoop, uitgebreid klantenadvies, productpresentatie en kassa-en magazijnwerk. Je helpt onze klanten met advies op maat. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke, aantrekkelijke winkel en een aangename werksfeer. Een winkel waar de klant zich thuis voelt en graag terug komt. Ben jij commercieel, collegiaal en klantgericht ingesteld?

Zorgboetiek Aalst

Spontane sollicitatie

Heb je je droomjob nog niet gevonden? Zie je jezelf wel werken bij het grootste liberale ziekenfonds van Vlaanderen? Solliciteer dan spontaan bij LM Plus. Want ook wanneer we op dit ogenblik geen vacature hebben die bij je profiel past, zijn we steeds blij om van je te horen.

Schrijf je motivatiebrief, update je cv en stuur beide naar vacature@LMPlus.be. Van zodra er een nieuwe vacature is en je binnen het profiel past, brengen we je op de hoogte. 

Voorgevel kantoor LM Plus in Roeselare