Vacatures LM Plus

Front office medewerker regio Asse-Aalst

Als kantoormedewerker van LM Plus ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze leden. Je staat in voor de dienstverlening en je doet dat face to face, telefonisch en elektronisch. Je volgt ledendossiers op en je geeft informatie aan wie dat nodig heeft. Daarnaast ben je klantgericht, sociaal en collegiaal ingesteld. Beschik jij over de vaardigheden die wij zoeken? Ga ervoor! 

Kantoor medewerker klant front office

ICT-medewerker regio West-Vlaanderen

Als ICT-medewerker binnen LM Plus ben je hét aanspreekpunt voor collega's met hardware en software problemen. Bovendien sta je mee in voor het beheer van het informaticaplatform. Speel je met afkortingen zoals PHP en VoIP, ben je collegiaal ingesteld en heb je een gezonde interesse in de wereld van ICT? Dan hebben we een match!

Man achter computer, laptop en technische installatie

Medewerker Dienst Maatschappelijk Werk regio Antwerpen

Onze Dienst Maatschappelijk Werk is de partner van iedereen die hulp nodig heeft in moeilijke tijden. Ben je maatschappelijk assistant en help je graag mensen met de meest uiteenlopende vragen en problemen? Ben je sociaalvaardig en kun je wetgeving in de praktijk toepassen? Kom dan ons team versterken! 

Oude vrouw op bezoek bij maatschappelijk werker DMW

Ledenadviseur regio Antwerpen

Een ledenadviseur bij LM Plus beschikt over de nodige sociale skills en voldoende overtuigingskracht om constructief in dialoog te gaan met prospects. Voel jij je heel comfortabel bij een videocall of huisbezoek en vertegenwoordig je met plezier ons ziekenfonds op commerciële evenementen? Laat het ons dan zeker weten.

ICT medewerker collega

Spontane sollicitatie

Heb je je droomjob nog niet gevonden? Zie je jezelf wel werken bij het grootste liberale ziekenfonds van Vlaanderen? Solliciteer dan spontaan bij LM Plus. Want ook wanneer we op dit ogenblik geen vacature hebben die bij je profiel past, zijn we steeds blij om van je te horen.

Schrijf je motivatiebrief, update je cv en stuur beide naar vacature@LMPlus.be. Van zodra er een nieuwe vacature is en je binnen het profiel past, brengen we je op de hoogte. 

Voorgevel kantoor LM Plus in Roeselare