Vacatures LM Plus

Indicatiesteller zorgbudget zwaar zorgbehoevenden

Als indicatiesteller in het kader van het zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden schaal je tijdens huisbezoeken de zorgbehoefte van personen met een verminderde zelfredzaamheid in. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s van de Dienst Maatschappelijk Werk. Solliciteer nu als je sociaalvaardig bent, over organisatietalent beschikt en administratief nauwkeurig kan werken. 

Vrouw in rolstoel krijgt uitleg over een document

Front office medewerker

Als kantoormedewerker van LM Plus ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze leden. Je staat in voor de dienstverlening en je doet dat face to face, telefonisch en elektronisch. Je volgt ledendossiers op en je geeft informatie aan wie dat nodig heeft. Daarnaast ben je klantgericht, sociaal en collegiaal ingesteld. Beschik jij over de vaardigheden die wij zoeken? Ga ervoor! 

Kantoor medewerker klant front office

Medewerker dienst tarificatie

Als medewerker van de dienst tarificatie sta je in voor de manuele verwerking van facturen aan derden. Naast een correcte opvolging van de facturen draag je ook een grote verantwoordelijkheid in de communicatie naar dokters, verstrekkers, ... Heb je sterke communicatieve en empathische vaardigheden en ben je klantgericht, sociaal en collegiaal? 

Man achter computer, laptop en technische installatie

Medewerker Dienst Maatschappelijk Werk

Onze Dienst Maatschappelijk Werk is de partner van iedereen die hulp nodig heeft in moeilijke tijden. Ben je maatschappelijk assistant en help je graag mensen met de meest uiteenlopende vragen en problemen? Ben je sociaalvaardig en kun je wetgeving in de praktijk toepassen? Kom dan ons team versterken! 

Oude vrouw op bezoek bij maatschappelijk werker DMW

Spontane sollicitatie

Heb je je droomjob nog niet gevonden? Zie je jezelf wel werken bij het grootste liberale ziekenfonds van Vlaanderen? Solliciteer dan spontaan bij LM Plus. Want ook wanneer we op dit ogenblik geen vacature hebben die bij je profiel past, zijn we steeds blij om van je te horen.

Schrijf je motivatiebrief, update je cv en stuur beide naar vacature@LMPlus.be. Van zodra er een nieuwe vacature is en je binnen het profiel past, brengen we je op de hoogte. 

Voorgevel kantoor LM Plus in Roeselare