Vacatures LM Plus

Front office medewerker

Als kantoormedewerker van LM Plus ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze leden. Je staat in voor de dienstverlening en je doet dat face to face, telefonisch en elektronisch. Je volgt ledendossiers op en je geeft informatie aan wie dat nodig heeft. Daarnaast ben je klantgericht, sociaal en collegiaal ingesteld. Beschik jij over de vaardigheden die wij zoeken? Ga ervoor! 

Kantoor medewerker klant front office

Dossierbeheerder Dienst Uitkeringen

Momenteel hebben we een vacature voor een dossierbeheerder bij de dienst uitkeringen in de regio Asse en Aalst. Heb je een bachelor diploma, ben je goed met cijfers en kan je systematisch plannen, opvolgen en afwerken? Bezorg ons dan zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief  en CV. 

Vrouw neemt dossier door aan haar bureau

Spontane sollicitatie

Heb je je droomjob nog niet gevonden? Zie je jezelf wel werken bij het grootste liberale ziekenfonds van Vlaanderen? Solliciteer dan spontaan bij LM Plus. Want ook wanneer we op dit ogenblik geen vacature hebben die bij je profiel past, zijn we steeds blij om van je te horen.

Schrijf je motivatiebrief, update je cv en stuur beide naar vacature@LMPlus.be. Van zodra er een nieuwe vacature is en je binnen het profiel past, brengen we je op de hoogte. 

Voorgevel kantoor LM Plus in Roeselare