Vacatures LM Plus

Medewerker callcenter out

Beschik jij over de nodige sociale skills en voldoende overtuigingskracht om potentiële leden telefonisch warm te maken voor een kennismaking met ons ziekenfonds? En zet je de afspraken met onze ledenadviseurs moeiteloos om in een optimaal agendabeheer? Laat het ons weten, want dan ben jij misschien de nieuwe medewerker in ons callcenter out. 

Vacature_werk_callcenter_outbound_out_headset

Dossierbeheerder uitkeringen

Momenteel hebben we een vacature voor een dossierbeheerder bij de dienst uitkeringen in de regio Asse en Aalst. Heb je een bachelor diploma, ben je goed met cijfers en kan je systematisch plannen, opvolgen en afwerken? Bezorg ons dan zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief en CV. 

kantoor_medewerker_vacature_job_back_office_bureau_telefoon_bellen

Winkelbediende Zorgboetiek

Van een polyvalent takenpakket gesproken: als winkelbediende in de Zorgboetiek houd je je voornamelijk bezig met de actieve verkoop, met uitgebreid klantenadvies, met productpresentatie en met kassa-en magazijnwerk. Ben je stressbestendig en heb je een sterke commerciële feeling? Dan sta je met stip op onze shortlist! 

Week van de klant Zorgboetiek

Spontane sollicitatie

Heb je je droomjob nog niet gevonden? Zie je jezelf wel werken bij het grootste liberale ziekenfonds van Vlaanderen? Solliciteer dan spontaan bij LM Plus. Want ook wanneer we op dit ogenblik geen vacature hebben die bij je profiel past, zijn we steeds blij om van je te horen.

Schrijf je motivatiebrief, update je cv en stuur beide naar vacature@LMPlus.be. Van zodra er een nieuwe vacature is en je binnen het profiel past, brengen we je op de hoogte. 

Voorgevel kantoor LM Plus in Roeselare