Lezing over perfectionisme door Liberale Vrouwen vzw

Perfectionisme
Perfectionisme

Korte samenvatting van het evenement

Tijdens de lezing schetst perfectionismecoach Anja Copejans wat perfectionisme is, gaat ze in op het ontstaan en de symptomen. Ze  licht de typerende belemmerende overtuigingen toe net als de mogelijke bijkomende risico’s voor ons welbevinden en algemene gezondheid ten gevolge van toenemende stress door perfectionisme. Uiteraard komen ook de mogelijke oplossingen aan bod. 

  • Prijs leden Liberale Vrouwen vzw: 10 euro 
  • Prijs niet-leden Liberale Vrouwen vzw: 15 euro
  • Drankje inbegrepen

Prijs

€ 15.00 p.p.

Lezing perfectionisme

door perfectionismecoach Anja Copejans

Je kan moeilijk delegeren, wat je zelf doet, doe je beter. Anders ga je de ander toch nog controleren. Je ben veeleisend voor jezelf en je omgeving, zowel professioneel als privé. Je voelt je altijd voor alles en iedereen verantwoordelijk. Ook de taken van een ander neem je er soms zomaar bij. Herkenbaar? Kom dan zeker luisteren naar perfectionismecoach Anja Copejans. 

“Perfectionisme is veel meer dan kleren op kleur hangen of oog voor detail, orde en netheid of alles op elk moment perfect onder controle hebben.” Tijdens de lezing schetst Anja Copejans  wat perfectionisme is, gaat ze in op het ontstaan en de symptomen. Ze  licht de typerende belemmerende overtuigingen toe net als de mogelijke bijkomende risico’s voor ons welbevinden en algemene gezondheid ten gevolge van toenemende stress door perfectionisme. Uiteraard komen ook de mogelijke oplossingen aan bod. 

Man met de handen in het haar aan het piekeren.

Iedereen van harte welkom!

Praktische informatie

In de bestrijding tegen het coronavirus worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, maar breng wel zelf een mondkapje en eventueel ook handgel mee.

Parkeren kan op parking 't Zand te Brugge.

Gelieve in te schrijven bij penningmeester Ann Leenknegt telefonisch via 051 24 24 04 of 0495 36 40 99, of via e-mail naar ann.leenknegt@telenet.be. Graag betalen voor 15 september 2021 op het rekeningnummer BE 37 0682 0154 6728 van de Liberale Vrouwen West-Vlaanderen met als mededeling de namen van de deelnemers.
 

Lezing symposium event