Hop-in

Gele fiat met wimpers op koplampen en nummerplaat Hop-in

Hop-in zoekt vrijwilligers!

Hop-in breidt uit! Vanaf januari 2024 zal Hop-in niet alleen in Oost-Vlaanderen werkzaam zijn, maar ook in de provincies West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. De komende maanden zoeken we dus heel wat vrijwilligers (Hoppers) om in het nieuwe jaar vlot van start te kunnen gaan.

Maak mee het verschil en word vrijwilliger bij Hop-in!

Gele fiat met wimpers op koplampen en nummerplaat Hop-in
 • Wie zijn we?

  Vzw Hop-in is de vrijwilligersorganisatie van LM. 

  De Hop-in vrijwilligers zijn mensen zoals jij en ik. Eén ding hebben ze gemeen: ze doen dit vrijwilligerswerk met hart en ziel. Het is hun missie om te kunnen bijdragen aan die kleine dingen die een verschil maken in jouw leven.

  Alle vrijwilligers staan garant voor een persoonlijke en discrete service. Daar mag je op vertrouwen.

   

 • Een rit nodig?

  Hop-in richt zich naar iedereen die zich moeilijk kan verplaatsen. Binnen onze organisatie ligt de nadruk op medisch vervoer

  Vervoer is mogelijk elke dag van de week tussen 7 uur en 19 uur. We vragen je wel om een rit bij voorkeur minstens drie werkdagen op voorhand aan te vragen.

 • Hulp of een luisterend oor nodig?

  Hop-in wil een steun zijn voor iedereen die nood heeft aan gezelschap.

  Zoek je bijvoorbeeld iemand om een praatje mee te slaan of om eens te gaan wandelen? Of heb je hulp nodig om boodschappen te doen? Reken dan op onze vrijwilligers: een Hopper staat voor je klaar. 

  Ook voor medisch en niet-medisch vervoer kunnen we je altijd helpen.

 • Smartphone bellen oudere senior

  Wat als ik wil annuleren?

  Als je ons de dag voordien voor 12 uur de annulatie doorgeeft, worden er geen kosten aangerekend. Als je door overmacht de afspraak dient te annuleren, worden er ook geen kosten aangerekend. 

  Wanneer je echter laattijdig de afspraak annuleert of wanneer een vrijwilliger voor de deur staat en je niet thuis bent, wordt de verplaatsing van de vrijwilliger aangerekend of een forfait van 5 euro als de vrijwilliger nog nier vertrokken was.

 • Vrijwilliger worden?

  Help mee door kleine zorgen te verlichten en leer nieuwe mensen kennen. Nood aan een zinvolle invulling tijdens de week?

  Jij bent de partner in het persoonlijk verhaal van elke gebruiker. Kom met een fijn gevoel en prachtige verhalen thuis als vrijwilliger.

  Hoe zorg jij het liefst voor anderen?

  Maak mee het verschil.

   

 • Senior oudere dame laptop webinar

  Contact

  Telefonisch zijn we bereikbaar op
  09 235 72 82
  mailen kan naar hopin@lm.be 

  Bereikbare momenten: 
  Maandag - donderdag: 8u - 17u
  Vrijdag: 8u - 16u30