Hop-in

Auto hop-in nummerplaat

Met je eigen wagen?

Onze vrijwilligers rijden met hun eigen wagen en worden hiervoor vergoed, rekening houdend met onderhoud van de wagen en benzinevergoeding. Ook krijgen onze hoppers een extra wachtvergoeding als ze moeten wachten op de klant.

Hop-in zoekt vrijwilligers!

Hop-in breidt uit! Vanaf januari 2024 is Hop-in niet alleen werkzaam in Oost-Vlaanderen, maar ook in de provincies West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. We zoeken dus heel wat vrijwilligers (hoppers)! 

Maak mee het verschil en word hopper!

Gele fiat met wimpers op koplampen en nummerplaat Hop-in
 • Wie zijn we?

  Vzw Hop-in is de vrijwilligersorganisatie van LM. 

  De Hop-in vrijwilligers zijn mensen zoals jij en ik. Eén ding hebben ze gemeen: ze doen dit vrijwilligerswerk met hart en ziel. Het is hun missie om te kunnen bijdragen aan die kleine dingen die een verschil maken in jouw leven.

  Alle vrijwilligers staan garant voor een persoonlijke en discrete service. Daar mag je op vertrouwen.

   

 • Een rit nodig?

  Hop-in richt zich naar iedereen die zich moeilijk kan verplaatsen. Binnen onze organisatie ligt de nadruk op medisch vervoer. 

  Vervoer is mogelijk elke weekdag tussen 6 uur en 20 uur en in het weekend van 7 uur tot 19 uur. We vragen je wel om een medische rit bij voorkeur minstens drie werkdagen op voorhand aan te vragen. Niet-medische ritten kan je ten vroegste 5 werkdagen voor de rit aanvragen. Op deze manier streven we ernaar dat we voor alle medische ritten succesvol een vrijwilliger kunnen vinden. 

 • Hulp of een luisterend oor nodig?

  Hop-in wil een steun zijn voor iedereen die nood heeft aan gezelschap.

  Zoek je bijvoorbeeld iemand om een praatje mee te slaan of om eens te gaan wandelen? Of heb je hulp nodig om boodschappen te doen? Reken dan op onze vrijwilligers: een hopper staat voor je klaar. 

 • Smartphone bellen oudere senior

  Wat als ik wil annuleren?

  Als je ons de dag voordien voor 12 uur de annulatie doorgeeft, worden er geen kosten aangerekend. Als je door overmacht de afspraak dient te annuleren, worden er ook geen kosten aangerekend. 

  Wanneer je echter laattijdig de afspraak annuleert of wanneer een vrijwilliger voor de deur staat en je niet thuis bent, wordt de verplaatsing van de vrijwilliger aangerekend of een forfait van 5 euro als de vrijwilliger nog niet vertrokken was.

 • Vrijwilliger worden?

  Help mee door kleine zorgen te verlichten en leer nieuwe mensen kennen. Nood aan een zinvolle invulling tijdens de week?

  Jij bent de partner in het persoonlijk verhaal van elke gebruiker. Kom met een fijn gevoel en prachtige verhalen thuis als vrijwilliger.

  Hoe zorg jij het liefst voor anderen?

  Maak mee het verschil.

   

 • Senior oudere dame laptop webinar

  Contact

  Telefonisch zijn we bereikbaar op
  09 235 72 82
  mailen kan naar hopin@lm.be 

  Bereikbare momenten: 
  Maandag - donderdag: 8u - 17u
  Vrijdag: 8u - 16u30