Start 2 Run

groep joggende mensen - achterkant benen
twee joggende mensen

Korte samenvatting van het evenement

Wat doorzettingsvermogen is altijd mooi meegenomen wanneer je iets (her)start. Als je een goed humeur bij je hebt, gaat alles al vanzelf! En je zal het meteen merken: het geeft je een boost in motivatie en zelfvertrouwen. (Her)start met lopen, met onze Start 2 Run reeks!

Prijs

€ 30.00 p.p.

Start 2 Run

Daar is de lente! Kriebelt het bij jou ook al?

Voor al wie ouder is dan 15 jaar en de goesting of de nood voelt om (opnieuw) te beginnen lopen op een veilige en gezonde manier, hebben we enkele loopsessies ontwikkeld. Wie gezondheidsproblemen heeft die de basisconditie kunnen belemmeren, vraagt beter eerst de goedkeuring van zijn/haar arts.

We lopen samen 3 keer per week, op dinsdag, donderdag en zondag. In 10 weken bouwen we op een gezonde manier op naar 5 km a.d.h.v. een Start 2 Run programma, dit onder deskundige begeleiding van loopcoach Pé Heyman. De trainingen gaan door in het domein van de mooie en veelzijdige Blaarmeersen in Gent.

Deze Start 2 Run gebeurt in samenwerking met de Liberale Mutualiteit Gent, KAA Gent Atletiek en is een UITPAS-activiteit. Vragen over de reeks of inschrijving? Contacteer KAAG Atletiek per mail.

twee joggende mensen

Kledingtips

  • Goed zittende sportkledij. T-shirt en broek. Zorg er wel voor dat deze goed zitten, nergens knellen en genoeg ruimte laten voor beweging
  • Loopschoenen: dit is een must, we raden aan om bij een gespecialiseerde sportwinkel advies in te winnen. Zij kunnen je een schoen aanmeten die aangepast is aan jouw figuur, lengte, gewicht, loopstijl en voeten
  • Sokken: alle sportsokken zijn ok maar vermijd te grote of te kleine sokken en sokken met naden zijn ook uit den boze.
  • Het dragen van een (stevige) sportbeha is ook aangeraden bij onze loopsters.
vrouw joggend in het bos

Planning

Dinsdag en donderdag: 18u45 - 20u

Zondag en feestdagen: 10u - 11u15