Workshop rugvriendelijk bewegen

Man met rugpijn
Man met rugpijn

Korte samenvatting van het evenement

Tijdens deze interessante infosessie kom je te weten hoe je het best jouw rug niet overbelast om zo rugklachten te vermijden. Hoe til je een zware last op en correcte manier op? Wat is een goede houding voor je rug, dat zijn enkele voorbeelden die aan bod komen op deze infosessie.

Prijs

€ 7.00 p.p.

80 % van de Belgen hebben last van rugklachten. Toch kunnen we veel rugproblemen vermijden door correct en rugvriendelijk om te springen met ons lichaam. Daar willen Vief Inspirant in ’t Dorp, LM Plus, de vzw Liever Thuis LM (erkende mantelzorgvereniging) en de vzw Onbegrensd LM (vereniging voor personen met een beperking) hun steentje toe bijdragen en daarom organiseren ze een boeiende workshop over dit onderwerp.

Rugvriendelijk bewegen: niet alleen voor de rug dienen we zorg te dragen, maar wel voor ons totale bewegingsstelsel. Zorg dragen voor jezelf is dan ook heel belangrijk. We geven in deze workshop een aantal praktische tips mee. De workshop wordt gegeven door Filip Buckens, ergonoom en verpleegkundige verbonden aan het UZ Gent.

Prijs is 7 euro per persoon (koffie/thee inbegrepen). Te storten op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw: BE25 3800 8087 9782, met als mededeling ‘Vief Inspirant – 211123 – je telefoonnummer’.

Interesse? Schrijf je vóór dinsdag 14 november 2023 in bij Vief Inspirant in ’t Dorp: 058/23 63 23 of info.inspirant@vief.be. Storting op het rekeningnummer geldt als inschrijving.

Vrouw grijpt naar haar rug achter bureau omwille van rugpijn