Lezing 'Oud is niet out, maar goud!' in Kortrijk

senioren koppel genietend aan zee
senioren koppel genietend aan zee

Korte samenvatting van het evenement

Op 16 juni 2022 organiseren Vief vzw en vzw Liever Thuis LM een gratis lezing rond de toenemende vergrijzing in onze samenleving. De sprekers zijn ouderenpsycholoog Charlotte Brys en Geert Messiaen, die tot voor kort secretaris-generaal was van de Landsbond van Liberale Mutualiteiten. 

Prijs

GRATIS

Oud is niet out, maar goud!

Met sprekers Charlotte Brys en Geert Messiaen

De vergrijzing van onze samenleving is een feit. Toch blijkt ons ouderenbeleid onvoldoende aangepast aan de behoeften van en opportuniteiten bij ouderen. Welke plaats hebben ouderen in de maatschappij? Welke zorg voorzien we? En hoe kunnen ouderen maximaal blijven participeren? 

Ouderenpsycholoog Charlotte Brys en Geert Messiaen, tot voor kort secretaris-generaal van de Landsbond van Liberele Mutualiteiten, bieden in deze lezing een antwoord op bovenstaande vragen.

Op het einde van de lezing is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Ouder koppel aan het knuffelen.

Iedereen van harte welkom!

De lezing vindt plaats op 16 juni 2022 van 14.00 tot 16.00 uur in het lokaal dienstencentrum 'De Villa', Sint-Jansplein 13 te Kortrijk. 

Omwille van het coronavirus vragen wij jou een mondmasker op te zetten bij het betreden van de zaal en de nodige afstand te houden van de andere deelnemers.

Interesse? Schrijf je in bij Liever Thuis LM via 02 542 87 09 of lieverthuis@lm.be.

Logo Vief