Webinar: Schoolverlater! Wat nu?

Afstuderen
Afstuderen

Korte samenvatting van het evenement

Eindelijk, afgestudeerd! Nu komen er allerlei verantwoordelijkheden je richting uit. o.a. het verplicht aansluiten bij een ziekenfonds onder eigen naam. Tijdens dit webinar dompelt Regina, onze ledenadviseur, je volledig onder in de wereld van ons ziekenfonds. Zo ben je helemaal klaar om aan het "echte" leven te beginnen!

Prijs

GRATIS

Afgestudeerd, wat nu?

In dit boeiend en interactief webinar neemt Regina, ledenadviseur bij LM Plus, jullie mee in de wereld van het ziekenfonds. Je maakt kennis met de geschiedenis van het ziekenfonds en enkele belangrijke begrippen komen aan bod: MAF, geconventioneerd of niet geconventioneerd, GMD, noem maar op! 

Wanneer je afgestudeerd bent en je een eigen inkomen verwerft, is het in België verplicht om aan te sluiten bij een ziekenfonds of de Hulpkas voor ziekte -en invaliditeitsvergoedingen. 

Bij LM Plus kan je terecht voor de verplichte ziekteverzekering. Hiernaast heeft onze mutualiteit een uitgebreid pakket aanvullende voordelen, hospitalisatie -en tandverzekeringen, een eigen Zorgboetiek en talrijke partnerorganisaties. 

Nieuwsgierig? Volg volledig gratis dit webinar en stel al je vragen. Iedereen die ingeschreven is, ontvangt ook automatisch de replay, ook wanneer je live niet aanwezig bent.

Afstuderen