Het verhaal van Jana

"De dokters vonden niet meteen iets, en ik zat met een groot vraagteken."

Vandaag stapt onze reporter Tim een dagje mee door het leven van Jana. Die vind je geregeld in het natuurreservaat Osbroek in Aalst. En niet alleen omdat haar twee kindjes daar zo graag in de speeltuin ravotten. “Vroeger, toen Saar en Gust er nog niet waren, gingen we zelfs vaak 20 kilometer stappen.” Sjor die bottines vast, Tim!

Gezin van vier in de speeltuin op de schommel

Hospitalisatieverzekering met uitgebreide dekking aan lage premie

Zelfs al ben je net als Jana in de fleur van je leven, toch is een dure ziekenhuisopname nooit uitgesloten. Met Hospitaal-Plus heb je een hospitalisatieverzekering met een uitgebreide dekking en een lage premie. Je kiest zelf het product dat bij je past. Gratis voor kinderen tot 8 jaar!

Mama speelt met kind op klimrek
  • Weg was het gevoel in mijn hand

    Al wandelend komen de verhalen boven. Zoals dit. “Ik was op mijn werk aan het typen en plots viel mijn hand uit. Letterlijk. Geen gevoel meer. Ik moest meteen naar het ziekenhuis. Voor de kinderen was dat natuurlijk raar. “Waar is mama nu?” Zeker omdat ik nog borstvoeding gaf.”

  • Toch niet multiple sclerose?

    Na 5 dagen van onderzoeken mocht Jana het ziekenhuis verlaten. “De dokters zochten in de richting van MS, maar waren niet zeker. Die onzekerheid vond ik het moeilijkste. Gelukkig kon ik meteen revalideren en kwam de kracht in mijn hand terug. Pas na een maand volgde de diagnose: geen MS, wel een klein hersenletsel. Daar valt mee te leven.”

  • Ook dochtertje Saar

    Tim wil wel nog weten of Jana kon rekenen op haar hospitalisatieverzekering. “Ja, ook Saar trouwens al eens, vlak voor mijn eigen ziekenhuisopname. Gelukkig niks ergs, maar ik ben toch blij dat ze goed verzekerd is.” besluit Jana.