Het verhaal van Laetitia

“Papa bewoog niet meer. Wat er toen allemaal door mijn hoofd ging.”

"Hoi, je moest kloppen, want de bel deed het niet zeker? Zo verwelkomt Laetitia onze reporter Tim in haar ‘toekomstig paleis’ in Aalst. Ze renoveert de woning helemaal zelf, met een beetje hulp van een aannemer, enkele familieleden en vooral van papa. Voor zover zijn val op de werf het hem nog toelaat.

LevensMomenten Laetitia met drilboor

Stap over zonder onderbreking

Ben je zelf via je werk verzekerd en wil en blijf je graag goed verzekerd na ontslag, carrièreswitch of pensioen?

Met de wachtpolis Hospitaal-Plus Continuïteit stap je zonder onderbreking en aan een voordelig tarief over van je collectieve hospitalisatieverzekering naar een individuele hospitalisatieverzekering. Zo vermijd je dat je een veel hogere premie moet betalen voor dezelfde verzekering. 

Jonge vrouw op bouwwerf
  • Op de muren, niet op mijn haar

    In tegenstelling tot Laetitia heeft Tim weinig stielkennis. Hij kleddert er soms wat op los met de cementspecie. “Tim, je moet de muren doen, niet mijn haar!” lacht Laetitia, Zelf is ze ook met nul kennis begonnen. “Alles geleerd op basis van YouTube filmpjes en van ons logisch verstand!”

  • En toen viel de poutrel op de ladder van papa

    Was er dan nooit een moment dat Laetitia het niet meer zag zitten? “Ja, het ongeluk van mijn pa. We stonden elk op een ladder om een poutrel te steken. Plots schoot die los. Pa op de grond, poutrel erbovenop, hij bewoog en ademde niet meer. Ambulance, ziekenhuis, revalidatie ... pfff! Gelukkig had hij een hospitalisatieverzekering via zijn werk. Dat is dan wel een ongelofelijk gemak. Goed verzekerd nu, is veel minder miserie later. Maar ik ben nu wel voorzichtiger op de werf.” besluit Laetitia.