Het verhaal van Mike

Voor deze trotse papa loopt het leven op wieltjes

Wat een reporter toch allemaal moet kunnen. Slimme vragen stellen natuurlijk, maar nu ook al skeeleren. Onze reporter Tim heeft zijn rolschaatsen aangetrokken en gaat op pad met Mike, sportieve en vooral trotse papa van dochter Arlo. 10 maanden oud, fopspeentje in de mond, lekker knusjes in de buggy, voortgeduwd door papa Mike. Of hoe het leven op wieltjes loopt voor vader en dochter.

Vader skeelert met buggy en dochter

Denta Plus biedt een terugbetaling voor verschillende types tandzorg

Eventjes struikelen en voor je het weet smak je met je gezicht (én je gebit!) tegen de grond. Arme tanden … Neem het zekere voor het onzekere en overweeg een extra tandzorgverzekering bij LM. Dan krijg je een terugbetaling in de kostprijs van tandheelkundige ingrepen die de verplichte ziekteverzekering niet terugbetaalt: tandprothesen- en implantaten, bruggen, kronen, enzovoort. Gratis voor kinderen tot 8 jaar!

Mama en kind aan kleurtafel
  • Als ademen hijgen wordt

    Tim zijn laatste skate-ervaring dateert van zo’n twintig jaar geleden, terwijl skeeleren voor Mike allemaal kinderspel is, zelfs mét de buggy voor hem uit. Tim skeelert aardig mee, maar het ademen evolueert nu stilaan naar hijgen. Gelukkig hoeft hij niet de hele tijd te praten, dat doet Mike met plezier. “Elke week skeeler ik een uurtje langs mooie baantjes in het Gentse. Zalig is dat. Arlo is er soms bij - met helm natuurlijk. Ofwel slaapt ze, ofwel lacht ze.”

  • Vaderschap, met de v van verantwoordelijk

    Het leven lijkt één groot avontuur voor Mike, ook omdat hij een zwemmer in ijskoud buitenwater én een geoefende klimmer blijkt te zijn. Heeft het vaderschap dan geen kalmerende invloed? “Ja, toch wel. Nu ik vader ben, zal ik niet gauw meer in pakweg een gletsjer klimmen. Maar je kan ook tegelijk avontuurlijk en verantwoordelijk zijn.” Hoort een goede verzekering ook bij die verantwoordelijkheid? “Absoluut. Er kan altijd een auto opduiken, en als je dan op rolschaatsen komt aangereden en valt, ben je maar beter goed verzekerd.”