LM Zorgshop

Producten LM Zorgshop

Welkom in de LM Zorgshop

De LM Zorgshop is een zorgwinkel met een uitgebreid assortiment handige hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor mensen die hulp wensen in de thuiszorg, kersverse ouders, baby en kind en actieve sporters. Maar ook educatief speelgoed, artikelen om het slaapcomfort te verbeteren en hippe spullen om de kinderkamer te pimpen vind je in de LM Zorgshop. 

De Zorgshopmedewerkers bezorgen je vanuit hun expertise met veel plezier het gepaste advies en de nodige uitleg. Zo vind je het gewenste hulpmiddel aangepast aan jouw persoonlijke noden. Bovendien kan je ook altijd online bestellen via de webshop.

LM Zorgshop Dendermonde balie

Tot je dienst

Wens je persoonlijk advies? Vind je het product niet dat je zoekt? Stel gerust jouw vraag via info@lmzorgshop.be of surf naar de webshop!

Moeder en kind

Ontdek het ruime gamma verzorgingsproducten voor moeder en kind! Zo vind je er alles voor het geven van borstvoeding, eetstoelen, verzorgingstassen, zuigflessen, babyvoedingmakers en nog veel meer.

In onze Zorgshop kan je ook terecht voor leuke kinderspullen zoals educatief speelgoed of een hippe reiskoffer. Natuurlijk is veiligheid voor je kleine uk van belang. Een autostoel, stopcontactbeschermer, oorbeschermers en een beschermende muts of pet zijn ook voorzien in het assortiment. Ga je op stap met je kleine spruit? Dan kan je pop-up tenten, zwemvesten of opblaasbare zwembandjes in het aanbod vinden. 

LM Zorgshop gedeelte voor moeder en kind

Dagelijks gebruik

Hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken kan je ook aankopen in de LM Zorgshop. Denk bijvoorbeeld aan een wandelstok, looprek, toiletverhoogje, warmtekussens, badkruk, handgreep, warmte ondergoed, wandelstok, douchehoes voor arm of been, lotions of steunkousen.

Ook handige meetinstrumenten zoals een bloeddrukmeter, weegschaal, hartslagmeter, saturatiemeter of (hoofd)thermometer zijn verkrijgbaar.

Wil je je zitcomfort of slaapcomfort verhogen? Een zitkussen, rugsteun, zitring of Tempur hoofdkussen vind je ook terug in het ruime aanbod van de LM Zorgshop.

Handige hulpmiddelen in de Zorgshop

15% korting

Als lid van LM Oost-Vlaanderen geniet je steeds van 15% korting op alle aankopen, behalve wanneer er een tussenkomst is vanuit het RIZIV.

Producten aan de balie van de Zorgshop

Persoonlijke zorg

De LM Zorgshop beschikt over heel wat producten die je persoonlijke zorg een pak aangenamer kunnen maken. Podologische materialen, anti-doorligmaterialen of menstruatieproducten vind je er allemaal.

Onze Zorgshop beschikt ook over een uitgebreid aanbod incontinentiematerialen. Onder andere inleg- en kleefluiers, optrekbroekjes en matrasbeschermers. 

Voor advies of een stalenpakketje helpen de medewerkers je graag discreet verder.

Aanbod Naïfproducten LM Zorgshop

LM Zorgautomaat

​Omdat we 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar willen zijn, pakken we uit met een uniek concept. Onze fysieke winkels en online webshop werden uitgebreid met de LM Zorgautomaten. 

Zowel leden als niet-leden kunnen deze producten aankopen. Betalen kan enkel met de bankkaart.

Alle leden van LM genieten 15% korting op hun aankoop:

  • Ga met je aankoopbewijs van de Zorgautomaat naar een kantoor of LM Zorgshop in je buurt en ontvang 15% van het aankoopbedrag terug. ​
  • Of deponeer het aankoopbewijs samen met een klevertje en jouw rekeningnummer in onze brievenbus. We storten de korting op je rekening. 
LM Zorgshop Lochristi + Zorgautomaat

LM Zorgshops

In onderstaande winkels kan je steeds terecht voor allerlei hulpmiddelen en persoonlijk advies.