Word lid van LM Plus

Gezin op het strand

Lid worden van LM Plus

Wil je graag lid worden van LM Plus? Mooi, dat is een goede beslissing. En maak je geen zorgen: wij regelen alles voor je, ook de eventuele overstap van je huidige ziekenfonds.

Er zijn verschillende manieren om lid te worden van LM Plus. Je kunt gebruik maken van een online inschrijvingstool, je kunt een inschrijvingsformulier invullen of je kunt een huisbezoek aanvragen.

Wil je graag extra informatie? Lees hier waarom kiezen voor LM Plus een goede beslissing is.

Gezin op het strand
 • Online inschrijvingstool

  Via de online inschrijvingstool kun je je overstap helemaal zelf regelen.​ Vul de nodige gegevens in en wij regelen alles. Welkom bij LM Plus!

 • Inschrijvingsformulier

  Wil je graag dat een medewerker je begeleidt bij je aansluiting, telefonisch of via een huisbezoek? Vul het inschrijvingsformulier in en we nemen snel contact met je op.

 • Icoon inschrijving kantoor lid worden

  Via een kantoor

  Je kunt je aansluiting ook regelen via een kantoor, via het gratis nummer 02 417 17 17 of via info@LMPlus.be. Raadpleeg hieronder de openingsuren van onze kantoren.

Welkom bij LM Plus!

Aansluiten bij LM, dat is kiezen voor een persoonlijke service, een pak voordelen in elke levensfase en een snelle terugbetaling van je medische kosten.