Kiezen voor LM Plus

Gezin op het strand

Ben jij aangesloten bij het meest voordelige ziekenfonds?​

Heb je nog geen ziekenfonds of overweeg je om over te stappen? Neem je tijd voor deze keuze want elk ziekenfonds is anders met elk hun sterke en minder sterke voordelen en diensten.

Wil je in je zoektocht naar jouw (nieuwe) ziekenfonds kennismaken met LM Plus? Dat is goed gezien. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een vergelijking met je huidig ziekenfonds.

Gezin op het strand

​​​Van zodra je afstudeert of de leeftijd van 25 jaar bereikt, ben je verplicht om je aan te sluiten bij een ziekenfonds. In België zijn er verschillende ziekenfondsen, maar je kunt makkelijk overstappen van het ene naar het andere.

In grote lijnen doen alle ziekenfondsen hetzelfde, maar toch kan elke mutualiteit zich onderscheiden door eigen accenten te leggen. LM Plus doet dat door het aanbieden van meer dan 1200 euro aan geboortevoordelen, heel wat extra's voor wie gezond probeert te leven en diverse tussenkomsten voor wie het moeilijk heeft.​

Vul het aanvraagformulier in voor een vergelijking met je huidig ziekenfonds. Wil je liever eerst extra informatie verzamelen? Grasduin door onze voordelen en diensten​ of neem een kijkje naar de rubriek 'Wat te doen bij?​'.​