MATPLUS vzw

binnenaanzicht van MATPLUS

Welkom bij MATPLUS, de thuiszorgwinkel van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be

MATPLUS is onze thuiszorgwinkel die verantwoordelijk is voor de huur en verkoop van medisch-, sanitair- en babyverzorgingsmateriaal tegen democratische prijzen. Rolstoelen, elektrisch bed, krukken, rollators, serumhouders, afkolftoestellen, digitale babyweegschaal, actieve of passieve patiëntenlift, vierpootstokken en anti-decubitusmatrassen zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waaier aan materialen die beschikbaar zijn bij MATPLUS.

Onze Thuiszorgwinkel MATPLUS is eveneens on line bereikbaar.

Koop of huur materiaal via de website van MATPLUS.

 

binnenaanzicht van MATPLUS

De dienst MATPLUS

Welke materiaal kan je bij MATPLUS lenen?

 • Jong gezin & baby

  LM levert materiaal voor jonge gezinnen tegen democratische prijzen. Vind in onze thuiszorgwinkel: een afkolftoestel, een digitale babyweegschaal, een draadloze plaswekker met sensor.

   

 • Mobiliteitsmateriaal

  Wens je krukken, een vierpootstok, een vast looprek, een rollator of een rolstoel? Bij MATPLUS kan je deze materialen uitlenen om jouw mobiliteit te vergemakkelijken. 

 • Thuiszorgsmateriaal

  Nood aan een elektrisch bed, een bedtafel op wieltjes, een ruggesteun, een dekenboog, een serumhouder, een zelfoprichter op voet of een patiëntenlift? Maak gebruik van onze uitleendienst!

 • Ander materiaal

  Bij MATPLUS kan je ook andere materialen uitlenen zoals een aërosol, aspirator, toiletstoel, decubitusmatras, verlenging decubitusmatras, hometrainer, pedalo of een personenalarmtoestel.

LM leden genieten van 15 % korting!

Als lid van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be in orde met jouw bijdrage voor de aanvullende diensten geniet je van een korting van 15 % op de huur- en de aankoopprijzen.

Onze Thuiszorgwinkel MATPLUS is eveneens on line bereikbaar.

Koop of huur materiaal via de website van MATPLUS

matplus, magasins de soins à domicile

Ontdek onze brochure!

Heeft u thuiszorgmateriaal nodig ? Bij MATPLUS, de thuiszorgwinkel van LM MUTPLUS.be, kunt u verschillende materialen huren of lenen. Ontdek de brochure!

MATPLUS BROCHURE

Incontinentiemateriaal

MATPLUS biedt ook een volledig assortiment incontinentiemateriaal van het ID-merk. Deze producten vervaardigd door het Belgische merk Ontex zijn ontwikkeld om de juiste oplossing te bieden voor elk specifiek probleem. Daarom kun je beschermingsmiddelen vinden die geschikt zijn voor kleine ongemakjes, zwakke blazen of incontinentie. Voor advies helpen onze MATPLUS-medewerkers je graag discreet verder.

Als lid van LM geniet je van een jaarlijkse tussenkomst van 15 euro  op vertoon van een factuur van MATPLUS of COSEDI Hainaut-Ouest. Dit is geldig voor leden die beschikken over het incontinentieforfait voor zwaar zorgbehoevenden of voor onbehandelbare urinaire incontinentie.

Volwassen persoon doet een incontinentieluier aan.

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie!

• Maandag tot en met donderdag 8:00-12:00 en 12:30-16:00.
• Vrijdag van 8:00-12:00 en 12:30-15:30.

Tel. : 02 759 70 42
Fax : 02 759 79 03
E-mail : mat@mutplus.be

icoon contact