Ervaar de bijzondere escape game over dementie !

Meer over

“Goeiedag, mijn naam is Edgard. Ik heb een rijk leven gehad, maar meer en meer vergeet ik dingen. En daarom wil ik jullie meenemen op de trein van mijn leven. Ik neem jullie mee naar de belangrijke momenten. Kunnen jullie mij helpen de ontbrekende stukken weer op hun plaats te zetten?”

Zo luidt de start van de unieke, verplaatsbare escape game die in het teken staat van het thema dementie. Als speler krijg jij de kans om Edgard te helpen in zijn zoektocht naar de ontbrekende stukken van zijn levensverhaal, door het oplossen van raadsels. Elke puzzel heeft een link met dementie, waardoor je kunt ontdekken wat het betekent om te leven met deze aandoening. 

In Augustus organiseert de Liberale Mutualiteit, in samenwerking met haar partner 'Liever Thuis LM' (erkende mantelzorgvereniging) haar tweede editie van de escape game 'De trein van Edgard'.

  • Data en locaties : zie beeld hieronder.
  • Duur : 1 uur (40 min. spel + indien gewenst: 20 min. nabespreking).
  • Tijdsloten: het spel wordt gespeeld tussen 9u30 – 17u 00. Reserveer jouw gewenst tijdslot via de reserveringslink. 
  • Het spel is toegankelijk voor alle leeftijden! Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. 
  • Inschrijven kan individueel of in groep (maximaal 8 personen). Schrijf jij je alleen in of met zijn tweeën? Wij zorgen ervoor dat de groepjes uit minstens drie personen bestaan. 
Flyer Escape game de trein van Edgard

Interesse om mee te reizen met Edgard en een dieper begrip van dementie te krijgen? Wacht niet langer en boek nu online via https://form.jotform.com/241164047986362 of bel naar 0473/52 70 76.