Zorgboetiek

Een blik in de Zorgboetiek winkel in Roeselare.
LM Plus
Hulpmiddelen
Baby

Welkom in onze zorgwinkel

Zorgboetiek is een zorgwinkel met een ruim en divers aanbod handige hulpmiddelen voor iedereen. Alles voor jonge ouders, baby en kind, sportliefhebbers en mensen die hulp willen in de thuiszorg. Maar ook speelgoed voor de fijne motoriek te ontwikkelen, materiaal om het zitcomfort te verbeteren en trendy items om de kinderkamer in te richten vind je bij Zorgboetiek.

Als lid van LM Plus geniet je steeds van 15% korting op alle aankopen, behalve wanneer er een tussenkomst is vanuit het RIZIV. De medewerkers van Zorgboetiek in de winkels in Asse, Aalst, Roeselare en Hasselt geven je vanuit hun expertise graag het gepaste advies en de nodige toelichting. Zo vind je het gewenste hulpmiddel aangepast aan jouw persoonlijke noden. Bovendien kan je ook online bestellen via de webshop.

Gevel van de winkel van Zorgboetiek in Asse.

Voordelen voor LM Plus-leden

Geniet als lid van LM Plus van de volgende voordelen bij Zorgboetiek.
 • 15% korting

  Als lid van LM Plus geniet je steeds van 15% korting op alle aankopen, behalve wanneer er een tussenkomst is vanuit het RIZIV. 

 • Waardebon zwangerschap en waardebon geboorte

  Heb je de waardebon zwangerschap of de waardebon geboorte ontvangen? Dan kan je een artikel naar keuze aankopen. Als moeder ontvang je een zwangerschapswaardebon van 50 euro. Per aangesloten ouder ontvang je een waardebon ter waarde van 50 euro bij geboorte, adoptie of pleegzorg voor een kindje tot 2 jaar.

 • Waardebon sport

  Met de waardebon sport, kan je een artikel naar keuze aankopen bij Zorgboetiek. Deze waardebon van 25 euro ontvang je automatisch bij het indienen van de Sportprikkel.

 • Terugbetaling incontinentiemateriaal

  Als lid van LM Plus kun je elk jaar een terugbetaling tot 200 euro aanvragen voor de aankoop van incontinentiemateriaal bij Zorgboetiek. Bestellen kan je bij Zorgboetiek of in je dichtstbijzijnde kantoor. Bekijk ook zeker onze terugbetaling incontinentiemateriaal.

Advies op maat

 • Voorschrift van een arts of specialist?

  Heb je een voorschrift van een arts voor producten zoals prothesen, orthopedisch materiaal, steunzolen, steunkousen, braces of loophulpmiddelen? Dan kan je bij Zorgboetiek terecht. Een erkend verstrekker zorgt voor de opmeting en aflevering van deze producten op maat. Je ontvangt ook de formulieren voor de wettelijke terugbetaling.

  Informatie over recht op terugbetaling van bepaalde hulpmiddelen, vraag je best steeds op voorhand aan via de medische dienst van LM Plus. Dat kan via MedischeAkkoorden@LMPlus.be of op 02 417 17 17.

 • Advies nodig van onze ergotherapeuten?

  Bij Zorgboetiek krijg je dankzij onze ervaren medewerkers steeds advies op maat over alle producten. Onze ergotherapeuten kunnen je bijstaan in je zoektocht naar het voor jou meest geschikte hulpmiddel. De ergotherapeuten kunnen, indien je dat wenst, gratis aan huis komen om na te gaan hoe jouw zelfstandigheid dankzij thuishulpmiddelen gemaximaliseerd kan worden. Vraag er naar via dmw@LMPlus.be of op 02 417 17 17.

  Beschik je niet over internet, heb je advies of hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? De medewerkers in onze kantoren helpen je graag verder.

Jouw Zorgwinkel, ook online!

Benieuwd naar het aanbod bij Zorgboetiek? Wens je persoonlijk advies? Kan je niet meteen het product vinden dat je zoekt? Stel gerust jouw vraag via info@zorgboetiek.be of surf naar de webshop.

Iemand surft op de webshop van Zorgboetiek op een tablet.