Zorgboetiek

Een blik in de Zorgboetiek winkel in Roeselare.

Welkom in onze zorgwinkel

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment handige hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor kersverse ouders, baby en kind, actieve sporters en mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Maar ook educatief speelgoed, artikelen om het slaapcomfort te verbeteren en hippe spullen om de kinderkamer te pimpen vind je bij Zorgboetiek.

De Zorgboetiekmedewerkers in de winkels in Asse, Aalst, Roeselare, Hasselt en Kapellen bezorgen je vanuit hun expertise met veel plezier het gepaste advies en de nodige uitleg. Zo vind je het gewenste hulpmiddel aangepast aan jouw persoonlijke noden. Bovendien kan je ook altijd online bestellen via de webshop.

Gevel van de winkel van Zorgboetiek in Asse.

Handige hulpmiddelen voor dagelijks gebruik

Hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken kan je ook aankopen bij Zorgboetiek. Denk bijvoorbeeld aan een wandelstok, looprek, toiletverhoog, warmtekussens, badkruk, handgreep, warmte ondergoed, wandelstok, Eucerin lotions of steunkousen.

Ook handige meetinstrumenten zoals een bloeddrukmeter, weegschaal, hartslagmeter, saturatiemeter of thermometer zijn verkrijgbaar.

Wil je je zitcomfort of slaapcomfort verhogen? Een zitkussen, rugsteun, zitring of Tempur hoofdkussen vind je ook terug in het ruime aanbod van Zorgboetiek.

Zorgboetiek aanbod Asse thuiszorg zorgmateriaal hulpmiddelen dagelijks gebruik

Moeder en kind

Ontdek het ruime gamma verzorgingsproducten voor moeder en kind. Zo vind je bij Zorgboetiek alle benodigdheden voor het geven van borstvoeding zoals een afkolftoestel. Verder kan je er terecht voor eetstoelen, verzorgingstassen, babyvoeding makers, zuigflessen en toebehoren, en nog zoveel meer!

Ook zijn praktische en leuke kinderspullen te verkrijgen zoals een luchtbevochtiger met een leuk design, een hippe reiskoffer of educatief speelgoed. Natuurlijk is veiligheid voor je kleine uk van belang. Een autostoel, stopcontactbeschermer en oorbeschermers zijn ook voorzien in het assortiment.

Zwangere vrouw rekent af in de winkel van Zorgboetiek in Hasselt.

Sport en beweging

Als sportliefhebber kan je bij Zorgboetiek terecht voor een fitnessmat, ginseng spiercrème, koudgel, knieverband, sporthorloges, enkelverband, stappenteller, hartslagmeter en nog meer handige items voor de actieve sporter.

Sport aanbod in de winkel van Zorgboetiek in Roeselare.

Incontinentiemateriaal

Zorgboetiek beschikt over inleg- en kleefluiers, optrekbroekjes en matrasbeschermers en biedt ook diverse verzorgingsproducten voor de gevoelige huid van ID Care: vochtige doekjes en washandjes met verfrissende lotion, verzorgend reinigingsschuim en barrièrecrème die de huid beschermt en kalmeert.

Voor advies of een stalenpakketje helpen de medewerkers bij Zorgboetiek je graag discreet verder.

Volwassen persoon doet een incontinentieluier aan.

Jouw zorgwinkel, ook online!

Bestel je gewenste hulpmiddel via de webshop van Zorgboetiek. Online bestellingen vanaf 100 euro worden gratis aan huis geleverd. Voor bestellingen onder de 100 euro bedragen de verzendingskosten 10 euro.

Je kan ook jouw bestelling in één van de afhaalpunten laten leveren. Leveringen in afhaalpunten zijn volledig gratis! Bekijk jouw dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Iemand surft op de webshop van Zorgboetiek op een tablet.

LM Plus-leden genieten van 15% korting!

Als lid van LM Plus geniet je steeds van 15% korting op alle aankopen, behalve wanneer er een tussenkomst is vanuit het RIZIV. Bovendien ontvang je als lid van LM Plus van nog andere voordelen bij Zorgboetiek!

Een blik op het aanbod van Zorgboetiek in de winkel van Zorgboetiek in Aalst.

Winkels van Zorgboetiek

Steeds welkom in onderstaande winkels van Zorgboetiek. Je kan er terecht voor je gewenste aankoop of persoonlijk advies.

Zorgboetiekpunten

Bepaalde kantoren van LM Plus beschikken over een Zorgboetiekpunt. De meest essentiële hulpmiddelen voor moeder en kind, actieve sporters en personen die hulp wensen in de thuiszorg staan er uitgestald. De kantoormedewerkers geven je de gewenste informatie over de hulpmiddelen. Indien je zorgmateriaal wenst aan te kopen of te bestellen, kunnen de kantoormedewerkers in de Zorgboetiekpunten je met plezier verder helpen.

Op de volgende locaties vind je een Zorgboetiekpunt terug: Menen, Tielt, Hemiksem, Mechelen, Boom, Lier, Leopoldsburg, Nieuwerkerken, Landen, Beringen, Borgloon, Mere, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Haaltert, Dilbeek en Lebbeke.

LM Plus kantoor en Zorgboetiekpunt Menen met loket en etalagekasten met hulpmiddelen in uitgestald.

Van harte tot je dienst!

Wens je persoonlijk advies? Kan je niet meteen het product vinden dat je zoekt? Stel gerust jouw vraag via info@zorgboetiek.be of surf naar de webshop.

Medewerker van de winkel van Zorgboetiek in Aalst helpt een klant die schoenen past.