Alles goed? Nee !

De GGC (Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie) lanceert een uitgebreide communicatiecampagne met als doel de psychotherapeutische benadering te demystificeren.

Er zijn tal van indicatoren die wijzen op de zorgwekkende toestand van de geestelijke gezondheid in Brussel. Er zijn al enkele maatregelen genomen, zoals eerstelijnspsychologen die tegen een geringe vergoeding kunnen worden geraadpleegd.

Het valt op dat te veel mensen nog steeds aarzelen om de drempel van een psycholoog over te steken, uit angst voor vooroordelen. Het is vanuit deze vaststelling dat de campagne is ontstaan:  "Alles goed? Nee !" "Als het niet goed gaat, hou het dan niet voor jezelf. Erover praten is de eerste stap naar beterschap."

Het doel is om de stappen voor psychologische consultatie te ondersteunen door te benadrukken dat het belangrijk is om te raadplegen om snel de juiste hulpbronnen te vinden.

Als je een moeilijke periode doormaakt, je jezelf uitgeput voelt, overweldigd bent of als je je alleen voelt, profiteer dan nu van sessies met een psycholoog tegen een gereduceerd tarief.

Wil je een kijkje nemen in onze lijst van erkende psychotherapeuten?