Nieuw bij Zorgboetiek: Personenalarm horloge Smartwatcher

Zorgboetiek Smartwatcher personenalarm horloge

Nieuw bij Zorgboetiek: Smartwatcher

Personenalarm horloge met abonnement

Nieuw in het aanbod van Zorgboetiek: de Smartwatcher. Eén druk op de knop verbindt je met iemand die luistert naar wat je nodig hebt.

Wat is een personenalarm horloge?
Een personenalarm horloge kan een spraak-luister verbinding opzetten met mensen die belangrijk voor je zijn. Door het indrukken van de alarmknop word je direct met de telefoons van jouw helpers verbonden en kan hulp georganiseerd worden als dat nodig is. Wanneer je gevallen bent, de weg niet meer weet, of wanneer je je eenvoudigweg niet prettig voelt.

Het horloge werkt uitsluitend met een van de drie abonnementen. Welke past het beste bij jou?

Zorgboetiek Smartwatcher
Smartwatcher abonnementen

Betrouwbaar, eenvoudig en samen.

Met één simpele druk op de knop belt jouw personenalarm horloge geselecteerde familieleden, vrienden of andere vertrouwde personen op. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je met iedereen die opneemt communiceren in een groepsgesprek. Tijdens de oproep wordt jouw locatie weergegeven op de smartphones van de mensen met wie je verbonden bent (via de gratis Smartwatcher-app). Zo kunt u samen de best passende hulp organiseren.

Je horloge is altijd binnen handbereik! Het is eenvoudig te gebruiken, ziet er elegant uit en kan aangehouden worden onder de douche. Speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je je tijdens het dragen van het horloge comfortabel voelt, waar je ook bent.

Andere voordelen zijn de luide audio instelling en de korte oplaadcyclus. De sterke antennen zorgen voor optimale connectivitiet, zowel thuis als buiten en op pad.

Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Zorgboetiek voor advies op maat. Als LM Plus-lid geniet je bovendien van 15% ledenkorting.

Je kunt op ons rekenen. Wij kiezen voor kwaliteit om ervoor te zorgen dat je verbonden wordt met hen die om je geven.

We houden het eenvoudig. Eén druk op de knop. Onze horloges zijn eenvoudig in gebruik zodat je je er snel vertrouwd mee voelt.

Levensvreugde kent geen leeftijd. Wij verbinden generaties om samen zorg te dragen. Omdat iedereen zich onafhankelijk wil blijven voelen, ongeacht leeftijd.

Maak kennis met Zorgboetiek