Word lid van LM Oost-Vlaanderen

lachende vader en moeder met twee kinderen

Lid worden van LM Oost-Vlaanderen

Je overstap is zo geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken, we regelen alles voor je met je huidige ziekenfonds. Kies voor de lage bijdrage, de snelle terugbetaling en de sterke voordelen. ​Regel je aansluiting online, ontvang de inschrijvingsformulieren per post, kom langs in een LM-kantoor of vraag een huisbezoek aan. Heb je nog een vraag? Stel ze gerust!

Aansluiten bij LM kan voor amper 8 euro per maand of 96 euro per jaar. Naast de snelle terugbetaling van je medische zorgen, krijg je daar heel wat voor terug.

Betaalde u reeds lidgeld bij uw vorig ziekenfonds, dan wordt dit door hen automatisch aan u terugbetaald bij uw overstap.

lachende vader en moeder met twee kinderen

Aansluiten kan op verschillende manieren

 • Icoon inschrijvingstool lid worden

  Online aansluiting

  Via de online inschrijvingstool kan je je inschrijving helemaal zelf regelen.​ Vul de nodige gegevens in en wij regelen alles. Welkom bij LM Oost-Vlaanderen!

 • LM icoon terugbetaling aanvragen blauw

  Documenten per post

  Ontvang je liever je inschrijvingsdocumenten per post? Geen probleem. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en je ontvangt de documenten zo snel mogelijk. 

 • Icoon inschrijving kantoor lid worden

  In een LM-kantoor

  Je kunt je aansluiting ook regelen via een kantoor, via het nummer 09 223 19 76 of via info.ov@lm.be. Raadpleeg hieronder de openingsuren van onze kantoren.

 • icoon veelgestelde vragen

  Huisbezoek

  Liever hulp op maat? We komen gratis bij je langs. Dat kan zowel 's avonds als in het weekend. Een medewerker helpt je met de documenten of biedt je extra informatie.

Service, service, service

Voor een lage ledenbijdrage reken je bij ons op een persoonlijke service. Op kantoor, telefonisch of online? Het maakt niet uit wat je kiest: enthousiaste medewerkers staan voor je klaar. Van de maatschappelijk werker tot de expert uitkeringen, de zwangerschapsconsulent of de kantoormedewerker. We helpen je verder met alle vragen rond je gezondheid! 

Vrouw in call center

Zorgpunt & ondersteuning

Heb je zorgen of zorg nodig? Dan krijg je bij ons antwoorden: van arbeidsongeschiktheid tot informatie over een hospitalisatieverzekering. Dan schieten we in actie: onze maatschappelijk werkers zorgen voor begeleiding in thuiszorgsituaties en schakelen diensten als poetshulp of verpleging in. De LM zorgconsulenten staan  24/24 en 7 dagen op 7 voor je klaar om je te helpen met al je vragen over ziekte en zorg, in het bijzonder in geval van een ziekenhuisopname. Ze komen indien nodig gratis bij je langs.

 

zorgconsulent sfeerbeeld

Duwtje in de rug

Kiezen voor LM is ook kiezen voor een modern aanbod voordelen en diensten. Met terugbetalingen en tussenkomsten voor iedereen, op elk moment. Krijg bijvoorbeeld een duwtje in de rug om je goed in je vel te voelen: door te sporten, voedingsadvies op te vragen of met een gesprek bij de psycholoog. En vergeet onze topdiensten niet. Zoals de tussenkomsten voor optiek, vaccins en reisbijstand. Ons LevensMomentenmagazine 2022 biedt een mooi overzicht.

Hulp aan huis bij dame in rolstoel

Baby's en kinderen

De geboortevoordelen van LM springen er uit! Wist je dat je bij ons een terugbetaling krijgt voor de crèche of onthaalouder? Dat een zwangerschapsconsulent je kan helpen bij alle administratieve rompslomp? We groeien ook mee met je kind. Met tussenkomsten in het lidgeld van de jeugdbeweging en sportclub om er maar enkele te noemen. Tijd om die voordelen te ontdekken!

baby gezicht in handdoek

Word lid bij LM oost-Vlaanderen!

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onze korte animatievideo. 

Student?

Ben je student en wil je lid worden bij LM Oost-Vlaanderen? Download hier de flyer voor meer informatie, of vraag een papieren versie aan.

Foto flyer word lid - student