Word lid van LM Oost-Vlaanderen

Lid worden?

Je overstap is zo geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken, we regelen alles voor je met je huidige ziekenfonds. Kies voor een bijdrage van 9,50 euro per maand, snelle terugbetaling en sterke voordelen. ​Regel je aansluiting online, ontvang de inschrijvingsformulieren per post, kom langs in een LM-kantoor of vraag een huisbezoek aan. 

Meisje met staartjes lacht

Aansluiten kan op verschillende manieren

 • Icoon inschrijvingstool lid worden

  Online aansluiting

  Via de online inschrijvingstool kan je je inschrijving helemaal zelf regelen.​ Vul de nodige gegevens in en wij regelen alles. Welkom bij LM Oost-Vlaanderen!

 • LM icoon terugbetaling aanvragen blauw

  Documenten per post

  Ontvang je liever je inschrijvingsdocumenten per post? Geen probleem. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en je ontvangt de documenten zo snel mogelijk. 

 • Icoon inschrijving kantoor lid worden

  In een LM-kantoor

  Je kunt je aansluiting ook regelen via een kantoor, via het nummer 09 223 19 76 of via info.ov@lm.be. Raadpleeg hieronder de openingsuren van onze kantoren.

 • icoon veelgestelde vragen

  Huisbezoek

  Liever hulp op maat? We komen gratis bij je langs. Dat kan zowel 's avonds als in het weekend. Een medewerker helpt je met de documenten of biedt je extra informatie.

Service, service, service

Voor 114 euro per jaar reken je bij ons op een persoonlijke service. Op kantoor, telefonisch of online? Het maakt niet uit wat je kiest: enthousiaste medewerkers staan voor je klaar. Van de maatschappelijk werker tot de expert uitkeringen, de zwangerschapsconsulent, onze zorgconsulent of de lokale kantoormedewerker. We helpen je verder met alle vragen rond je zorg en gezondheid! 

Chat met ons, onderaan deze pagina! 

Vrouw met krulhaar lach paarse achtergrond

Baby's en kinderen

De geboortevoordelen van LM springen er uit! Wist je dat je bij ons een terugbetaling krijgt voor de crèche of onthaalouder? Dat een zwangerschapsconsulent je kan helpen bij alle administratieve rompslomp? We groeien ook mee met je kind. Met tussenkomsten in het lidgeld van de jeugdbeweging en sportclub om er maar enkele te noemen. Tijd om die voordelen te ontdekken!

Papa met baby op groene achtergrond

Duwtje in de rug

Kiezen voor LM is ook kiezen voor een modern aanbod voordelen en diensten. Met terugbetalingen en tussenkomsten voor iedereen, op elk moment. Krijg bijvoorbeeld een duwtje in de rug om je goed in je vel te voelen: door te sporten, voedingsadvies op te vragen of met een gesprek bij de psycholoog. En vergeet onze topdiensten niet! Onze voordelenbrochure 2024 biedt een mooi overzicht.

Moeder en zoon tonen spieren en lachen

Zorgpunt & ondersteuning

Heb je zorgen of zorg nodig? Dan krijg je bij ons antwoorden: van arbeidsongeschiktheid tot informatie over een hospitalisatieverzekering. Dan schieten we in actie: onze maatschappelijk werkers zorgen voor begeleiding in thuiszorgsituaties en schakelen diensten als poetshulp of verpleging in. Onze zorgconsulenten staan 24/24 en 7 dagen op 7 voor je klaar om je gratis te helpen met al je vragen over ziekte en zorg, in het bijzonder in geval van een ziekenhuisopname. 

Omaatjes knuffelen elkaar

Student?

Dan krijg je jaarlijks tot €30 terugbetaald op anticonceptie en shop je duurzame producten met 15% korting in onze LM Zorgshops (en online). Kan jij ook de PowerPoint in het auditorium niet meer lezen? Geen probleem, bij LM krijg je 50 euro/jaar terug op je aankoop van brillen of lenzen! Studenten met een sportabonnement krijgen 40 euro terug en kunnen met een bon t.w.v. €25 in de LM Zorgshops (of online) allerlei sportmateriaal aankopen! En daar stopt het niet... Interesse? Download onze flyer voor meer informatie! 

Beste vrienden lachen