LM Oost-Vlaanderen

Illustratie familie met roze achtergrond

Welkom

Wij zijn echt met je gezondheid bezig, op elk LevensMoment! Scroll naar beneden en ontdek jouw voordelen of doe een beroep op onze diensten. 

Heb je een vraag? Chat met ons onderaan deze pagina!

 

Evolutie baby naar oudere vrouw illustratie

Zorgpunt & ondersteuning

Wanneer het minder gaat, is LM een steun en toeverlaat. Doe een beroep op onze diensten. Wij staan klaar met advies en begeleiding op maat. Het LM Zorgpunt is 24/24 en 7/7 bereikbaar voor al jouw zorgvragen.

Ontdek al onze andere diensten hieronder. 

Zorgconsulent Celine aan de telefoon

Veelgestelde vragen

 • Wat moet je doen om een uitkering te ontvangen?

  Je bent arbeidsongeschikt door een ongeval, ziekte of zwangerschap? Dan kun je een uitkering aanvragen.

  Meer info

 • Wanneer ontvang ik mijn uitkering?

  Bekijk de handige betaalkalender. Hou er rekening mee dat het bedrag pas één of twee werkdagen na de uitbetalingsdatum op je rekening staat, afhankelijk van je bank.

 • Ik ben op zoek naar een aanvraagdocument

  Kom je in aanmerking voor een terugbetaling? Breng je document(en) in orde.

  Overzicht van alle documenten

15% korting in de LM Zorgshop

Voordelig hulpmiddelen huren en kopen? Als lid van LM Oost-Vlaanderen geniet je altijd van 15% korting op producten uit onze Zorgshop. Onze medewerkers geven bij elk product uit onze shops het juiste advies.

Aanbod Naïfproducten LM Zorgshop

LM Zorgautomaten

Buiten de openingsuren van onze LM Zorgshops, kan je steeds terecht in een LM Zorgautomaat. Deze zijn 24/24 en 7/7 toegankelijk. Er zijn ondertussen al 9 Zorgautomaten verspreid over de hele provincie. 

Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen bij verkoop steeds 15% korting op de standaardprijs.

 

LM Zorgautomaat Lochristi

LevensMomentenmagazine

Elk leven is een aaneenschakeling van een aantal belangrijke momenten:

Geboorte, afstuderen, ziekte, overlijden... Of het nu goede of kwade momenten zijn, ze betekenen altijd een omkeer in ons leven. LM staat voor jou klaar op al deze momenten. 

Man leest LevensMomentenmagazine met koffie en fruit

In de kijker

 • Lemmieland

  Lemmieland is het kinderopvanginitiatief van LM Oost-Vlaanderen. Net als in de werking van de mutualiteit, focussen we in de kinderdagverblijven op gezondheidspreventie. Maak kennis met onze crèches.

 • What the cup?!

  LM biedt alle vrouwen tussen 14 en 25 jaar, die lid zijn, een gratis menstruatiecup aan. Wil jij het ook eens uitproberen? Vraag hem hieronder aan!

   

 • LM-Classics

  De LM-Classics, dat zijn tien prachtige fietstochten voor zowel getrainde fietsers als recreanten. De uitgepijlde parcours brengen je naar de mooiste plaatsen in Vlaanderen. 

   

Ledenmagazine

Als lid ontvang je tweemaandelijks het ledenmagazine van LM in je brievenbus. In de verschillende rubrieken: Op de gezondheid van, Mijn boek, Mijn lichaam & Mijn sport lees je inspirerende verhalen van bekende en minder bekende Vlamingen.

cover ledenblad Radio Gaga

LM Postkaarten

Sta stil bij elk LevensMoment met een set kaartjes. Doe de groeten, geef een duwtje in de rug, strooi confetti of bied een troostende schouder. Laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt.

​Heb jij ze al allemaal? Bestel ze door het formulier in te vullen.

LM Postkaarten in rek