LM Oost-Vlaanderen

Jeugdvoordelen illustratie

Hoofdkantoor uitzonderlijk gesloten op 18 augustus 2022

Hoofdkantoor Brabantdam 109 en kantoor Brabantdam 101 in Gent zijn op uitzonderlijk gesloten op donderdag 18 augustus 2022. De kantoren zijn ook telefonisch niet bereikbaar. Andere kantoren en LM Zorgshops zijn wel volgens de planning bereikbaar. Dringende zorgvraag? Contacteer LM Zorgpunt op 078 050 551 (24/24, 7/7)

Welkom

Wij zijn echt met je gezondheid bezig, op ieder LevensMoment! Scroll naar beneden en ontdek jouw voordelen of doe een beroep op onze diensten. 

Heb je een vraag? Chat met ons onderaan deze pagina!

 

Welkom bij LM

Veelgestelde vragen

 • Wat moet je doen om een uitkering te ontvangen?

  Je bent arbeidsongeschikt door een ongeval, ziekte of zwangerschap? Dan kun je een uitkering aanvragen.

  Meer info

 • Wanneer ontvang ik mijn uitkering?

  Bekijk de handige betaalkalender. Hou er rekening mee dat het bedrag pas één of twee werkdagen na de uitbetalingsdatum op je rekening staat, afhankelijk van je bank.

 • Ik ben op zoek naar een aanvraagdocument

  Kom je in aanmerking voor een terugbetaling? Breng je document(en) in orde.

  Overzicht van alle documenten

Nieuw in 2022

Ontdek onze nieuwe en vertrouwde voordelen in het LevensMomentenmagazine 2022.

Mike leest LevensMomentenmagazine 2022

Zorg & ondersteuning

Van luisteren tot zorgen, LM is er voor jou!

 • Aanbod Naïfproducten LM Zorgshop

  LM Zorgshop

  De LM Zorgshop is een zorgwinkel met een uitgebreid assortiment handige hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor mensen die hulp wensen in de thuiszorg, kersverse ouders, baby en kind en actieve sporters. Bovendien kan je ook altijd online bestellen via de webshop.

  Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen steeds 15% korting op de standaardprijs. 

   

 • Auto Hop-in

  Vrijwilligersvervoer en -oppas

  Een rit nodig naar je dokter, specialist of ziekenhuis? Heb je hulp nodig om boodschappen te doen? Of zoek je iemand om een praatje mee te slaan? Dan kan je rekenen op onze Hoppers van vrijwilligersorganisatie Hop-in! 

  Wil je zelf een verschil maken? Je kan zoveel betekenen voor iemand. Meld je nu als vrijwilliger bij Hop-in en help kwetsbare mensen uit de nood!

 • vrouw haalt iets uit zorgautomaat

  LM Zorgautomaten

  Buiten de openingsuren van onze LM Zorgshops, kan je steeds terecht in een LM Zorgautomaat. Deze zijn 24/24 en 7/7 toegankelijk. Je haalt er krukken, incontinentiemateriaal, zwangerschapstest, een afkolftoestel en veel andere hulpmiddelen uit de muur. Er zijn ondertussen al 9 Zorgautomaten verspreid over de hele provincie. 

  Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen steeds 15% korting op de standaardprijs.

LM Zorgpunt

Wanneer het minder gaat, is LM een steun en toeverlaat. Doe een beroep op het LM Zorgpunt. Wij staan klaar met advies en begeleiding op maat. We zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar voor al jouw zorgvragen. Bel 078 050 551

Vrouw geeft oude vrouw kop koffie

In de kijker

 • beweging vrouwen

  Activiteiten

  Er staan momenteel geen activiteiten op de planning.

 • Lemmieland Eeklo

  Kinderdagverblijf Lemmieland

  Lemmieland is het kinderopvanginitiatief van LM Oost-Vlaanderen. Net als in de algemene werking van de mutualiteit, focussen we in de kinderdagverblijven op gezondheidspreventie. Maak kennis met onze crèches en visie. 

 • LM Postkaarten

  Postkaarten

  Sta stil bij elk LevensMoment met een set kaartjes. Doe de groeten, geef een duwtje in de rug, strooi confetti of bied een troostende schouder. Laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt.

Werken bij LM?

Als LM-medewerker sta je garant voor een persoonlijke dienstverlening en ben je verantwoordelijk voor duidelijke informatieverstrekking. We bieden jou een gevarieerde en boeiende job!

Stoelen in blauw, 1 in roze