LM Oost-Vlaanderen

Welkom

Wij zijn echt met je gezondheid bezig, op ieder LevensMoment! Scroll naar beneden en ontdek jouw voordelen of doe een beroep op onze diensten. 

Lid worden? 
Je overstap is zo geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken, we regelen alles voor je met je huidige ziekenfonds. Kies voor een bijdrage van 9,50 euro per maand, snelle terugbetaling en sterke voordelen. ​Regel je aansluiting online, ontvang de inschrijvingsformulieren per post, kom langs in een LM-kantoor of vraag een huisbezoek aan. 

Vragen? Chat met ons onderaan deze pagina! 

Oma maakt hartje met handen

Ontdek al onze activiteiten!

Lessenreeksen, workshops, lezingen en infosessies voor jong en oud!

 • Do 18/04 - Wist je dat avond: kolven

  Ben je zwanger of net mama geworden? Geef je borstvoeding en heb je te veel productie of moet je binnenkort weer aan de slag en zal je daardoor kolven? Als ouder krijg je tijdens deze infoavond heel wat info over de verschillende afkolftoestellen en de werking ervan.

  Inschrijven kan via huisvanhetkind@geraardsbergen.be of telefonisch via 054 43 20 77.

  Onze LM zwangerschapsconsulent staat je graag te woord en deelt met passie haar expertise.

  Waar? Huis Van Het Kind Geraardsbergen, Kattestraat 27, 9500 Geraardsbergen
  Wanneer? Donderdag 18 april van 19u - 22u
  Wie? Onze LM Zwangerschapsconsulent
  Prijs? Gratis

 • Ma 22/04 - Wandeling + lunch Molsbroek (i.s.m. VIEF)

  Schrijf je in en wandel mee met Vief doorheen het prachtig en levendig natuurreservaat Molsbroek in Lokeren. Voor we de benen strekken genieten we eerst samen van een lunch in restaurant De Vernieuwing. Leer nieuwe mensen kennen en zet die diepgaande gesprekken verder tijdens de wandeling!

  We verzamelen om 12u in Restaurant “De Vernieuwing” voor een lekkere lunch en gaan erna onder begeleiding van een Vief & LM gezondheidscoach een gezellige wandeling maken door het domein van Molsbroek.

  De wandeling is 6 km, begint en eindigt op de parking van De Vernieuwing. Na de prachtige wandeling rusten we nog even uit en drinken we hier samen gezellig een koffie.

  Schrijf je in voor 15 april via vief.ov@lm.be of 09 235 72 90
  Prijs? € 20 p.p. incl. lunch
  Waar? Restaurant De Vernieuwing, Martelarenlaat 4, 9160 Lokeren
  Wie? LM en Vief gezondheidscoaches

 • Di 14/05 - Workshop: levensreddend handelen bij kinderen van 0 - 12 jaar in Elversele

  Ouder of grootouder? Volg bij LM deze uitgebreide en diepgaande durende cursus van Lifeguard en informeer je zo over verstikking, reanimatie, koortsstuipen, vergiftiging, en nog veel meer.

  Na afloop krijg je het attest ‘Levensreddend handelen bij kinderen van 0 tot 12 jaar’. Elke deelnemer zal eigen materiaal ter beschikking hebben om de technieken en het toedienen van de hulp in te oefenen. 

  Deze cursus is bedoeld voor al dan niet toekomstige ouders en grootouders. Daarom aanvaarden wij geen inschrijvingen van werknemers van kinderdagverblijven. 

  Wanneer? Dinsdag 14 mei van 19u - 22u
  Wie? Olivier Wynant van Lifeguard
  Prijs? € 15
  Waar? Huis De Fortune, Dorpsstraat 56, 9140 Elversele

  Interesse? Reserveer je plaats via het inschrijfingsformulier!

 • Meer activiteiten

  Niet meteen gevonden waar je graag aan zou willen deelnemen?

  Klik hier om alle activiteiten van LM te bekijken.
  Blijf je graag op de hoogte van alles activiteiten van LM? Volg ons op Facebook en Instagram of mail naar activiteiten.ov@lm.be om op de hoogte te blijven van onze aankomende infosessies, workshops of lessenreeksen.

Rob is al hopper, jij ook?

Word vrijwilliger!

Help mee door kleine zorgen te verlichten en leer nieuwe mensen kennen. Nood aan een zinvolle invulling tijdens de week?

Jij bent de partner in het persoonlijk verhaal van elke gebruiker. Kom met een fijn gevoel en prachtige verhalen thuis als vrijwilliger. Hoe zorg jij het liefst voor anderen?

Maak mee het verschil. Interesse?

Auto hop-in vooraanzicht

Graag werken bij LM?

Bekijk voor welke job je in jouw buurt kan solliciteren.

Haal in 2024 voordelen uit ieder moment!

Dit jaar staan we opnieuw voor je klaar met nieuwe, vertrouwde en vernieuwde terugbetalingen en diensten. In onze nieuwste brochure vind je een handig overzicht. 

Beste vrienden lachen

Van luisteren tot zorgen, LM is er voor jou!

 • Aanbod Naïfproducten LM Zorgshop

  LM Zorgshop

  De LM Zorgshop is een zorgwinkel met een uitgebreid assortiment handige hulpmiddelen voor alle leeftijden. Je ook online bestellen via de webshop. Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen steeds 15% korting op de standaardprijs. 

  Scoor kleine prijsjes in onze nieuwe outlet in Sint-Amandsberg! Je kan het aanbod raadplegen via lmzorgshop.be 

   

 • LM op school

  Ontdek ons aanbod scholenprojecten!

  In kader van onze preventieve opdracht als ziekenfonds, komen wij leerlingen graag gratis iets bijleren over goede rughygiëne, gezonde tanden, mentale weerbaarheid, jonge mantelzorgers of duurzame en gezonde voeding.

 • vrouw haalt iets uit zorgautomaat

  LM Zorgautomaten

  Buiten de openingsuren van onze LM Zorgshops, kan je steeds terecht bij een LM Zorgautomaat. Die zijn 24/24 en 7/7 toegankelijk. Je haalt er krukken, incontinentiemateriaal, zwangerschapstesten, een afkolftoestel en vele andere hulpmiddelen uit de muur. Er zijn ondertussen al 9 Zorgautomaten verspreid over de hele provincie. 

  Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen steeds 15% korting op de standaardprijs.

 • LM Zorgpunt

  Wanneer het minder gaat, is LM een steun en toeverlaat. Doe een beroep op het LM Zorgpunt. Wij staan klaar met advies en begeleiding op maat. We zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar voor al jouw zorgvragen.

  Bel 078 050 551 en spreek met één van onze LM Zorgconsulenten. Liever een persoonlijk gesprek? Onze zorgconsulenten komen gratis bij je langs! 

   

Veelgestelde vragen

 • Wat moet je doen om een uitkering te ontvangen?

  Je bent arbeidsongeschikt door een ongeval, ziekte of zwangerschap? Dan kun je een uitkering aanvragen.

  Meer info

 • Wanneer ontvang ik mijn uitkering?

  Bekijk de handige betaalkalender. Hou er rekening mee dat het bedrag pas één of twee werkdagen na de uitbetalingsdatum op je rekening staat, afhankelijk van je bank.

 • Ik ben op zoek naar een aanvraagdocument

  Kom je in aanmerking voor een terugbetaling? Breng je document(en) in orde.

  Overzicht van alle documenten